HJS:llä edessään tiukka testi Kaarinassa

HJS ja KaaPo kohtasivat toisensa kauden avauksessa. Ottelu päättyi 2-2 HJS:n noustessa tasoihin kahden maalin takaa. KUVA: Kai Savonniemi.
HJS ja KaaPo kohtasivat toisensa kauden avauksessa. Ottelu päättyi 2-2 HJS:n noustessa tasoihin kahden maalin takaa. KUVA: Kai Savonniemi.

HJS jatkaa pelejään Kakkosen B-lohkossa lauantaina, kun joukkue matkustaa Kaarinan Poikien vieraaksi. HJS ja KaaPo pelasivat kauden avauksessa vaihderikkaan ottelun, jossa HJS nousi kahden maalin takaa-ajoasemasta lopulta 2-2-tasapeliin, kun Santeri Stenius ohjasi pallon maaliin ottelun lisäajalla.  

– Kauden avaus oli ainakin meiltä tosi hermostunut. Pelillisesti siitä ei jäänyt kovin hyviä muistoja, mutta nousu kahden maalin takaa tasoihin oli hyvä suoritus. Molemmilla on kova ottelukuorma päällä, ja joukkueiden fyysistä ja henkistä kanttia mitataan näissä tilanteissa.  

KaaPo pelaa tällä hetkellä otteluita kovaan tahtiin, sillä niin omista kuin vastustajien koronakaranteeneista johtuen kaarinalaiset eivät päässeet pelaamaan heinäkuussa yhtään ottelua. KaaPo palasi elokuussa kentille vakuuttavalla 4-0-voitolla TPV:stä, mutta joutui sen jälkeen taipumaan sarjakärkeen nousseelle FC Jazzille kahteen kertaan maalin erolla.  

– Haastava vierasreissu edessä. KaaPo on sarjan parhaita joukkueita ja heiltä löytyy myös yksilötasolla huippulaatua Kakkosen tasolle. Heillä on paljon vauhdikkaita ja taitavia pelaajia ja runsaasti kokemusta. Toki olemme miettineet myös, miten heitä vastaan kannattaa pelata, Hakanen kertoo. 

Myös HJS on keskellä tiivistä ottelutahtia. Tiistaisen Ilves-Kissat-ottelun jälkeen joukkue onkin keskittynyt palautteluun ja valmistautunut lauantain Kaarinan reissua varten.  

Matseja tulee kovaa vauhtia, mutta sama se on vastustajallakin, joka kirii rästipelejään alta pois. Sama rytmi on ollut molemmilla, kun neljän päivän välein on ollut otteluita niin varmasti kuorma tuntuu kaikilla.  

Hakanen on tyytyväinen ryhmänsä tilanteeseen. Alkukautta hankaloittanut orastava loukkaantumissuma on helpottanut ja armeijasta kotiutuneet miehet ovat olleet taas joukkueen käytettävissä.  

 Onneksi meillä on hyvä tilanne kokoonpanon suhteen ja saamme kentälle tarvittavan määrän tuoreita jalkoja jakamaan kuormaa. Käytössä on nyt hyvä ja laaja ryhmä. 

KaaPo – HJS Kaarinan keskuskentällä lauantaina 14.8. kello 15:00.  

Seuraavan kotiottelunsa HJS pelaa Kaurialassa lauantaina 21.8. kello 17:00 Salon Palloilijoita vastaan. Tervetuloa!  

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ