kauriala

Artikkelikuva: Timo Niemi

HJS:n edustusjoukkueelle uudet toimitilat – tyhy-palvelut osaksi seuran varainhankintaa

HJS Akatemia ry kehittää toimintaansa myös jalkapallon ulkopuolella – uudet toimistotilat ja tyhy-toiminta vankistavat tulovirtoja ja auttavat kehittämään jalkapallotoimintaa

HJS Akatemia ry:n toimintaa johdetaan jatkossa Kaurialan stadionin pukukoppirakennukseen rakennettavasta toimistotilasta. Rakennuksen yläkertaan tuleva toimistotila on omiaan kehittämään HJS:n edustusjoukkueen toimintaa.

– Vihdoista viimein meillä on oma koti. Olemme monta vuotta haaveilleet tiloista ja nyt kun edellinen vuokralainen muutti pois niin saimme ne itsellemme. Paikka tulee olemaan seuran toiminnan sydän, HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman myhäilee tyytyväisenä.

– On aivan huikeaa, että seura saa toimitilat Kaurialasta. Kaurialassa on kaunis ja historiallinen kenttäympäristö. Ottelutapahtumien rakentaminen helpottuu myös oleellisesti, Dahlman kertoo.

Myös rakennuksen alakertaa uusitaan. Alakertaan rakentuva, 50 henkeä vetävä, klubitila palvelee asiakkaitaan niin pelien aikana kuin niiden ulkopuolella. Alakertaan rakentuu myös neuvottelutila, jossa voi järjestää noin 20 hengen kokouksia.

– Peleihin myymme jatkossa niin klubilippuja kuin klubikausikortteja, ja pelien aikana klubilla on tarjolla mahdollisuus niin kestitä yritysasiakkata, verkostoitua, kuin nauttia Tasolounaan maittavista ruuista otteluiden aikana. Klubille tulee myös TV:t, joista pystyy seuraamaan kotiotteluiden kulkua. Tavoitteena on myös jatkossa näyttää klubilla HJS:n vierasottelut.

– Otteluiden ulkopuolella klubitilaa vuokrataan niin yrityksille kuin yksityisille henkilöille. Siellä voi järjestää asiakastilaisuuksia, juhlia ja saunailtoja. Me voimme puolestamme huomioida yhteistyökumppaneitamme ja järjestää heille säännöllisiä tapaamisia esimerkiksi aamukahvien, lounaiden ja muiden tilaisuuksien muodossa, Dahlman toteaa.

HJS Akatemia ry järjestää jatkossa tyhy-toimintaa

HJS Akatemia ry tarjoaa jatkossa työhyvinvointipalveluja yrityksille. Tyhy-toimintaa ovat toteuttamassa toimittaja ja esiintymistaidon opettaja Tapio Suominen, voimavaravalmentaja Ann-Mari Nordenswan ja urheilijoiden oheisharjoitteluun erikoistunut yrittäjä Juuso Aho.

Tapio Suominen on Ylen urheilulähetyksistä monille tuttu toimittaja, jonka johdolla tyhy-päivissä saa luennon hämeenlinnalaisen urheilun historiasta ja tarinoita urheilutoimittajavuosilta.

– Tein 30 vuoden työuran Ylellä. Niiltä vuosilta mukaan tarttui tuhansia tarinoita, joita mielelläni jaan kanssanne. Luennoin mielelläni myös Hämeenlinnasta urheilu- ja olympiakaupunkina. Esiintymistaitoa olen opettanut vuodesta 1997. Tarjoan ohjeita ja käytännön vinkkejä parempaan esiintymiseen, Suominen esittelee.

Ann-Mari Nordenswan on Voimavaravalmennus Vaisto Oy:n valmentaja ja yrittäjä. Nordenswanin johdolla yritysten on mahdollista kehittää työyhteisötaitoja.

– Ihmisillä on suuri nähdyksi ja kuulluksi tulemisen tarve. Oivalluttavilla kysymyksillä autan työyhteisöä tunnistamaan omat voimavaransa ja ottamaan ne jokapäiväiseen käyttöön. Olen jämäkkä ja empaattinen valmentaja, ja pidän huolen siitä, että työyhteisö saa lisää läsnäoloa ja rentoutta sekä virtaa ja energiaa, Nordenswan kuvailee.

Juuso Aho on entinen erikoisjoukkosotilas ja tätä nykyä urheilijoiden oheisharjoitteluun syventynyt valmentaja. Aho on kiertänyt työtehtävien perässä ympäri maailmaa ja työskennellyt esimerkiksi Formula 1:ssä ja yritysjohtajien valmentamisen parissa. Nyt Aho on palannut maailmankierrokseltaan takaisin syntymäkaupunkiinsa Hämeenlinnaan. Ahon johdolla keskitytään erityisesti kehonhuoltoon.

– Hämeenlinnaan paluuni jälkeen olen halunnut tehdä oman osani hämeenlinnalaisen urheilun ja liikunnan kehittämiseksi sekä antaa jotain takaisin siitä, mitä kaikkea olen itse täältä saanut. Yhteistyö HJS:n kanssa ja toimiminen tyhy-projektissa on hieno mahdollisuus auttaa yli tuhatta nuorta ja lasta liikuttavaa organisaatiota, Aho kehuu.

Tyhy-paketit ovat räätälöitävissä yritysten toiveiden mukaisesti

Työhyvinvointipaketit voidaan luoda yrityksen tarpeiden mukaan.

– Vaihtoehtona on rakentaa esimerkiksi urheilijan päivä, johon kuuluu aamupala, venyttelyt, kehonhuoltoa, lounas ja joukkuepalaveri. Paketista saadaan aina yritysten toiveiden mukaiset, Dahlman sanoo.

Dahlman kertoo, että tyhy-paketit ovat herättäneet kiinnostusta.

– Olemme koeponnistaneet tätä paikallisten yritysten joukossa ja varauksiakin on tullut jo kymmenkunta.

Jalkapallotapahtumiin liittyvien liiketoimintamuotojen kehittäminen on olennainen osa kehittää HJS Akatemia ry:n toimintaa. Pelkät sponsori- ja lipputulot eivät riitä täysipainoiseen toiminnan eteenpäin viemiseen.

– Meidän pitää pyrkiä laajentamaan keinoja, miten keräämme varoja. Hyvät tilat ja laadukkaat tekijät avaavat tyhy-toiminnan mahdollistamisen. Toimisto- ja klubitilat puolestaan tarjoavat oman mahdollisuutensa laajentaa tarjontaamme. Korona-aika on opettanut seuroja siitä, että tulovirtoja on oltava myös jalkapallon ulkopuolelta, Dahlman miettii.

Huolimatta uusista tuulista HJS Akatemia ry:n toiminnassa, muistuttaa Dahlman, että jalkapallo pysyy edelleen ydinasiana.

– Tämä kaikki tukee futistoimintaa ja voimme näin luoda lisää resursseja urheilupuolen kehittämiselle.

Työhyvinvointipaketti yritykselle 3h

Esimerkki sisällöstä

  • Hämeenlinna urheilukaupunkina – Kauriala Olympianäyttämönä / Tapio Suominen
  • Kehonhuoltoharjoitus / Juuso Aho
  • Työyhteisötaidot / Ann-Mari Nordenswan

Päivä ammattilaisena paketti yritykselle 6h

Esimerkki sisällöstä

  • Urheilijan aamupala
  • Urheilullinen elämäntapa / Juuso Aho
  • ”lajiharjoitus” / Juuso Aho
  • Urheilijan lounas
  • Tarinoita kameroiden takaa / Tapio Suominen
  • Tiimiharjoite / Ann-Mari Nordenswan

HJS TYHY-pakettien myynti ja markkinointi:

Ville Dahlman

ville.dahlman@hjs.fi

044 2352435

 

Henkilökuvat Sara Aaltio

IMG_0474
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ