Artikkeli 64, kuva 1

HJS:n Kakkosen cupin ohjelma on selvinnyt – samaan lohkoon Ilves/2, Tampere United ja TPV

HJS:n lohko Suomen cupin esikilpailuun Kakkosen cupiin on selvinnyt. HJS arvottiin samaan lohkoon Ilveksen kakkosjoukkueen, Tampere Unitedin ja TPV:n kanssa. Ilves/2 pelasi viime vuonna Kakkosta sijoittuen B-lohkossa kolmanneksi, Tampere Unitedin kohtalona oli tippua tulevaksi kaudeksi Kakkosen B-lohkosta Kolmoseen ja TPV puolestaan tippui kauden päätteeksi Ykkösestä Kakkoseen. Otteluissa saadaan siis maistiaisia jo tulevaa kesää ajatellen, sillä Ilves/2 ja TPV pelaavat samassa A-lohkossa HJS:n kanssa.

HJS aloittaa Kakkosen cupin vierasottelulla Ilves/2:sta vastaan lauantaina 25.1. kello 14.30. TPV haastaa HJS:n Hämeenlinnassa sunnuntaina 2.2. kello 20.15. Lohkon kolmannen ottelunsa HJS pelaa jälleen Tampereella sunnuntaina 9.2. kello 18.15 Tampere Unitedia vastaan.  

Kakkosen cupissa pelataan yksinkertainen lohkovaihe, josta vain voittaja selviytyy Kakkosen cupin jatko-otteluihin. Lopulliseen cup-vaiheeseen Kakkosesta selviytyy erinäisten vaiheiden kautta kaksi joukkuetta.  

Viime kaudellakin HJS arvottiin samaan lohkoon Ilves/2:n ja Tampere Unitedin kanssa. Tuolloin HJS hävisi molemmat ottelunsa sijoittuen lohkossaan viimeiseksi.  

Perjantaina vastustajaksi saapuu Valkeakosken Haka  

HJS pelaa kauden ensimmäisen harjoitusottelunsa Säästöpankki-areenalla perjantaina 20.12. kello 20.15. Isäntien joulunalusvirettä saapuu tarkastamaan viime kaudella Ykköstä ylivoimaisesti dominoinut ja Veikkausliigaan tulevaksi kaudeksi noussut Valkeakosken Haka.

Haka pelasi Veikkausliigassa viimeisimmän kerran seitsemän vuotta sitten. Vuonna 1934 perustettu perinteikäs seura valmistautuu 63:n kauteensa Suomen ylimmällä sarjatasolla. Haka on voittanut peräti yhdeksän Suomen mestaruutta ja 12 Suomen cupia.  

Otteluun on vapaa pääsy. Tervetuloa! 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ