HJS:n leiripäivä Eerikkilässä päättyi 2-2-tasapeliin Ilves-Kissojen kanssa

Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS Elmeri Supperi
Toivo-Elmeri Supperi urakoi HJS-puolustuksessa Ilves-Kissoja vastaan. KUVA: Kai Savonniemi.

Samassa Kakkosen lohkossa pelaavat Hämeenlinnan Jalkapalloseura ja Ilves-Kissat testasivat toistensa maaliskuun virettä eilen Eerikkilässä pelatussa harjoitusottelussa. Kumpikaan joukkue ei onnistunut ottamaan henkistä yliotetta sarjakautta ajatellen, vaan ottelu päättyi 2-2-tasapeliin.  

HJS oli ensimmäisellä jaksolla hallitseva joukkue. Hämeenlinnalaiset kykenivät luomaan jakson aikana monta laadukasta maalipaikkaa, mutta viimeistely ontui pitkälle jakson loppuun asti. Heikko viimeistely kulminoitui harmillisesti Ilves-Kissojen johtomaaliin jakson puolivälissä, kun Granit Shala laukoi rangaistuspotkun varmasti maalin perukoille.  

HJS reagoi takaiskumaaliin kuitenkin hyvin, sillä paine Kissojen päässä jatkui tasaisena. HJS käänsi lukemat itselleen seuraavan vartin aikana, kun viiden minuutin sisällä maalinteossa onnistuivat hyökkäyksessä Ilves-Kissojen puolustusta piinannut testipelaaja ja Severi Keskitalo.  

“Hyökkäsimme terävästi ja laitoimme palloa liikkeelle ihan hyvin. Jonkin verran myös hukkasimme palloja, mutta peli oli koko jakson ajan hyvin kontrollissa”, kertoi HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen. 

Talvikautta aika ajoin leimannut ailahtelevuus pelien sisällä vaivasi hieman myös sunnuntaina, sillä toinen jakso ei sujunut aivan yhtä jouhevasti kuin ensimmäinen.  

“Pystyimme kontrolloimaan peliä aika hyvin, mutta pallollisesti peli ei ollut niin hyvin uomissaan. Syöttöketjut jäivät lyhyiksi ja yläalueella olimme vähän liian hätäisiä”, Hakanen sanoi. 

Ilves-Kissat onnistui tasoittamaan pelin kulkua toisen jakson aikana pallonriistoilla, nopeilla hyökkäyksillä niiden jälkeen ja hyökkäyksistä syntyneillä erikoistilanteilla. HJS kesti erikoistilanteet hyvin, mutta tamperelaiset nousivat siitä huolimatta tasoihin. Keskitys taka-alueelle löysi Toni Paukkerin, joka viimeisteli ottelun loppulukemat.  

“Skarppaamista on vielä siinä, että fokus säilyy läpi ottelun molemmissa päissä”, Hakanen tiivisti. 

HJS:n leiripäivä Eerikkilässä oli kaikin puolin onnistunut ja toivottu tapahtuma. 

“Pääsimme työstämään yhdessä asioita, joita arjessa on välillä haasteellista hoitaa ilman, että harjoituspäivät venyisivät liian pitkiksi. Nyt oli rauha työstää niitä ajatuksia.” 

“Päivä osoitti, että pelaajat näkevät asioita hyvin samalla tavalla kuin valmennus. On hyvä, että pelaajat nostavat esiin sen, millaisia tyyppejä joukkueessa on ja miten haluamme toimia kimpassa. Uskon, että päivä vahvisti joukkueen yhteistä toimintaa ja mahdollistaa isossa kuvassa myös pelillisiä tavoitteita”, Hakanen summasi.  

HJS pelaa seuraavan harjoitusottelunsa lauantaina 26.3. Nurmijärven Palloseuraa vastaan vieraskentällä. Seuraava kotiottelu on tiedossa lauantaina 2.4. kello 18:30 Lahden Reipasta vastaan. Ottelu pelataan Meijerin kentällä. Tervetuloa! 

Kokoonpano Ilves-Kissat-ottelussa:  

Avaus: 

Joonas Immonen 

Giscard Mosamete 

Lasse Kivinen <--> Supperi 65'

Toivo-Elmeri Supperi <--> Miika Kolsi 46'

Lauri Kesti 

Jonni Thusberg <--> Eetu Pellikka 46'

Jami Kyöstilä 

Severi Keskitalo <--> Thusberg 65'

Gaaid Abshir Mahamed 

Prince Mokuma 

Testimies 

----------------------------

Eero Viljanen 

Otto Kautto 

Miika Paussu  

Eetu Pellikka 

Miika Kolsi 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ