Jami Kyöstilä siirtyy Ykkösessä pelaavaan FF Jaroon

Jami Kyöstilän ura jatkuu sarjaporrasta ylempänä.
Jami Kyöstilän ura jatkuu sarjaporrasta ylempänä.

HJS:n kapteeninauhaa tällä kaudella kantanut Jami Kyöstilä siirtyy Ykkösessä pelaavaan FF Jaroon. HJS saa siirrosta korvauksen. 

Kyöstilän viimeiseksi otteluksi HJS:n paidassa tällä haavaa jäi viikonlopun voitokas ottelu Espoon Palloseuraa vastaan. 

"Tämä on mielenkiintoinen mahdollisuus ja olen todella innoissani, että pääsen keskittymään taas tosissaan futikseen. Tämä on hieno mahdollisuus näyttää osaamista. On ikävää jättää kausi kesken täällä, mutta sellaista futis on välillä. Jos tämmöisiä mahdollisuuksia tulee vastaan niin niihin täytyy tarttua”, Kyöstilä kertoo. 

Perinteinen pietarsaarelaisseura on Ykkösessä tällä hetkellä kuudentena tavoitellen paikkaa juuri kuuden joukkueen ylempään jatkosarjaan ja aina Veikkausliigaan asti. Kyöstilä odottaa loppukautta innokkaana. 

“Veikkausliiga-noususta pelataan ja sielläkin on paljon tavoitteita. Kovat odotukset on ja mielenkiinnolla lähden sitä haastetta kohti.” 

Kyöstilä palasi talvella HJS:ään seitsemän Hakassa vietetyn kauden jälkeen. Mies pelasi HJS:n riveissä Kakkosta 14 ottelua ja teki niissä kaksi maalia. Keskikentän keskustaan mainiosti kotiutunut pelaaja muistelee lämmöllä aikaansa HJS:n paidassa. 

“Paljon jäi hyviä fiiliksiä. Täällä on todella potentiaalinen joukkue, vaikka alkukausi oli haastava. Ja potentiaalia on parantaa vielä tästä, miten olemme pelanneet kesällä. Ehdottomasti hieno joukkue ja paljon hyviä kavereita, joten siinä mielessä jää paljon hyviä muistoja”, Kyöstilä kertoo. 

Lähdön hetkellä Kyöstilä haluaa kiittää hämeenlinnalaista jalkapalloyhteisöä. 

“Kiitos paljon alkukaudesta. HJS on mahtava jengi ja menossa kovaa kyytiä eteenpäin. Tämä on hieno seura ja tarvitsee tukea niin kannattajilta kuin yhteistyökumppaneilta. Paljon tsemppiä loppukauteen joukkueelle, seuralle sekä faneille!” 

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on samaan aikaan sekä onnellinen että harmissaan avainpelaajansa menetyksestä. 

“Ei se tietenkään ole valmentajalle kiva tilanne, kun sarjatilanne on tiukka ja avainpelaaja poistuu. Mutta Jami on esiintynyt niin hyvin, että on ansainnut mahdollisuuden. Tiedossa oli, että Jami haluaa pelata ammatikseen. Hän etsi talvella pitkään paikkaa ja kun sitä ei avautunut, hän halusi tulla auttamaan kasvattajaseuraansa.” 

"Saamme siirrosta asianmukaisen korvauksen, jolla pystymme miettimään täydennyksen tarvetta. Meillä on paljon pelattavaa ja nyt on varaa reagoida sen suhteen mitä joukkue tarvitsee”, Hakanen kertoo. 

Huolimatta Kyöstilän vankasta kokemuksesta Veikkausliigasta ja Ykkösestä, on siirto hyvä osoitus siitä, että HJS on mainio ponnahduslauta kovempiin sarjoihin. 

“Kun joukkue on tehnyt alkukierrosten jälkeen suunnanmuutoksen niin pelaajat pääsevät paremmin esiin. Kun voitat matseja niin yleensä alkaa muitakin kiinnostamaan. Jami on pelannut paljon ylempänä ja on tuttu nimi, mutta jos hän ei olisi esityksillään siirtoa ansainnut niin sitten olisi voinut olla mahdollisesti joku muu lähtökuopissa”, Hakanen toteaa. 

"Jami on ollut iso palanen tämän kauden joukkuetta niin kentällä kuin pukukopissa. Hän jättää loven pukukoppiin, mutta samalla tämä on mahdollisuus jollekin toiselle kasvattaa hartioita ja ottaa isompi vastuu. Olemme kasvattajaseura ja pelaamme kasvattajasarjassa, joten se on meidän paikka nokkimisjärjestyksessä ja se pitää myös ymmärtää.” 

Kiitos paljon Jami ja menestystä Pietarsaareen! 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ