7 Pelitilanne 2

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kasvatti Jonni Thusberg palaa kotikaupungin seuran paitaan

Jonni Thusberg Hakasta HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa pelaamisen aloittanut Jonni Thusberg (s.1997) siirtyy HJS:n edustusjoukkueeseen Veikkausliigaseura FC Hakasta. Kauden 2021 kattavan sopimuksen allekirjoittanut Thusberg on harjoitellut HJS:n mukana muutaman viikon ja on edustuskelpoinen jo tulevan viikonlopun Kakkosen Cupin ottelussa Ilves-Kissoja vastaan.

Hyökkäyspään rooleissa viihtyvä Thusberg on pelannut viimeiset kaudet Hakan riveissä Veikkausliigaa, sekä Ykköstä ja ennen Valkeakoskelle siirtymistä pelaaja tuli paikallisille jalkapallon ystäville tutuksi Hämeenlinnan Härmän paidassa. Härmän riveissä Jonni teki mm ottelun voittomaalin 1642 katsojan edessä HJS Päivän ottelussa kesäkuussa 2017.

Valkopaidan ensikertaa aikuisten tasolla päälleen pukeva Thusberg korostaa, että ei ole tullut jäähdyttelemään uraansa, vaan hakemaan uutta nostetta. Pelaajan tavoitteena siintävät edelleen ammattilaiskentät.

- En tule Hämeenlinnaan missään tapauksessa jäähdyttelemään, vaan tavoitteena on antaa näytöt, jotka poikivat siirron korkeammalle. Pelaajan olen vielä nuori, joten parhaat vuoden ovat edessä päin. Toivottavasti voin omalla panoksellani auttaa HJS:ää kentällä.

- Nuoresta iästäni huolimatta olen ryhmän kokeneimpia pelaajia, joten haluan ehdottomasti näyttää esimerkkiä päivittäisessä harjoittelussa ja peleissä kentällä. Vahvuudet minulla ovat nopeus sekä kyky ohittaa pelaajia.

Joukkuetta vahvistetaan kohti kautta

HJS:n joukkuetta rakennetaan maltillisesti kohti kauden koitoksia. Seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlman on erittäin tyytyväinen tilanteeseen ja viimeisimpiin kiinnityksiin.

- Thusbergin ja Steniuksen sopimusten myötä meillä on laadukas ja ratkaisukykyinen hyökkäyspään arsenaali. Joukkueen hyökkäyspäähän ei aktiivisesti etsitä tässä vaiheessa vahvistuksia, vaan kartoitamme vaihtoehtoja laidalle sekä keskisektorille sekä keskikentälle, että puolustukseen.

- Varusmiespalvelus ja A-nuorten pelit tuovat oman mausteensa aina juhannukseen asti, joten meillä pitää olla riittävän laaja ja laadukas rinki myös omasta takaa.

- Meillä on hyvä ja laadukas runko, joka on varmasti kykenevä pelaamaan voittavaa jalkapalloa Kakkosen tasolla. Toivottavasti meillä on lähi aikoina uutisoitavaa myös keskikentän vahvistamisesta uudella pelaajalla.

Joukkueen sopimuspelaajat

Tilanne 3.2.2021

Maalivahdit

Eero Viljanen
Valtteri Lähde

Kenttäpelaajat

Elmeri Supperi
Valtteri Paananen
Giscard Mosamete
Lauri Kesti
Gaaid Abdi
Prince Mokuma
Kasimir Arminen
Miika Paussu
Joona Dyster
Lasse Kivinen
Ossi Lehtonen
Santeri Korpela
Eetu Pellikka
Kalle Kopra
Eero Lamberg
Jonni Thusberg
Santeri Stenius

 

DSC_3328 Thusberg Jonni

Jonni Thusberg HJS:n paidassa ensimmäistä kertaa aikuisten tasolla.

Kuva: Marko Tammela / Kuvapalvelu Tammela

NÄE THUSBERGIN ENSI ESIINTYMINEN SOLIDSPORTIN KANAVALLA

VARMISTA PAIKKASI KAURIALASSA JA OSTA KAUSIKORTTISI!

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ