Artikkeli 49, kuva 1

Joona Dyster HJS:n riveihin

Hämeenlinnan Jalkapalloseura on solminut kaksivuotisen sopimuksen Riihimäen Palloseurasta siirtyvän Joona Dysterin (s.1995) kanssa. Hyökkäävissä rooleissa kentällä viihtyvä Joona teki viime kaudella Rips:n riveissä Kolmosessa 17 osumaa ja vakuutti HJS:n valmennusjohdon testijakson aikana sopimuksen arvoisesti.

Nopeajalkainen Joona on pelannut viime kaudet suuressa roolissa Riihimäen Palloseuran riveissä. HJS:n paitaan pelaajan toi halu kehittyä edelleen pelaajana ja hakea rajojaan vaativammassa sarjassa. Omaan tekemiseensä analyyttisesti suhtautuva Joona pitää nousija joukkuetta potentiaalisena yllättäjänä sarjaan.

– Tänä kautena tavoitteiden asettelu eroaa muista kausista. Aikaisemmin olen asettanut tulostavoitteiden kannalta mietityt tavoitteet kuten tietty määrä maaleja. Tälle kaudelle uusi ympäristö mm vaikuttaa siten että asetan itselleni enemmänkin prosessitavoitteita. Tämä tarkoittaa sitä että tavoitteet keskittyvät konkreettiseen tekemiseen eikä pelkästään lopputulokseen. Pyrin laadukkaan ja ahkeran harjoittelun kautta pelaamaan ehjän kauden joukkueen pelikirjaan nojaten. Tämän avulla toivon adaptoituvani korkeamman sarjatason vaatimuksiin.

– Pelaajana vahvuuteni ovat yllätyksellisyydessä ja monipuolisuudessa. Olen kotona kun olen vastustajan viimeisellä neljänneksellä ja saan hyödyntää luovuuttani ja 1v1 pelaamistani. Koen myös tietynlaisen itsekkyyden ja nälkäisyyden olevani vahvuuteni maalin edessä. Minulle uusi pelisysteemi tuo haasteen mutta samalla oivallisen mahdollisuuden kehittyä pelaajana sillä nyt laitahyökkääjät pelaavat enemmän ns taskussa.

– Olen siinä mielessä onnekas että olen saanut treenata monissa hienoissa ympäristöissä ja loistavien valmentajien alaisuudessa ihan pienestä pitäen. Antti Santamäki, Rami Hakanpää, Rauno Grefberg, Vesa Tauriainen, muutamia itselleni tärkeitä mainitakseni. Tätä laadukasta listaa HJS:n valmennusorganisaatio todellakin jatkaa. Tunnistan myös laadukkaiden harjoitusten tunnuspiirteitä ja laadukas on todellakin ollut omaan silmääni sana jota HJS edustaa.

– Joukkueena näen meidän olevan todella potentiaalinen ja nälkäinen nuori joukkue jolla on mahdollisuudet loistaviinkin tuloksiin. Erityisen iloinen olen ollut joukkueen asenteeseen ja siihen kuinka joukkue on ottanut uudet pelaajat vastaan. Joukkueen vaihtaminen ei ole ikinä helppoa vaikka sen olisi tehnyt monia kertoja. Kuitenkin täälä jätkät tekivät siitä todella miellyttävän kokemuksen.

Päävalmentaja Lauri Hakasen mukaan HJS saa lisää leveyttä ratkaisurintamalle Dysterin kiinnityksen myötä.

– Uudet hyökkääjämme tuovat lisää ratkaisuvoimaa ja vaihtoehtoja joukkueen hyökkäysalueen pelaamiseen. Joonan myötä materiaali hyökkäysarsenaalissa levenee. Testijakson ja harjoitusottelun perusteella hänen ominaisuudet sopivat hyvin meidän pelitapaamme ja odotan mielenkiinnolla hänen otteitaan nyt kovemman haasteen edessä.

Artikkeli 56, kuva 2
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ