Joonas-Immonen-HJS-4

Joonas Immonen palaa Kaurialan tuttuihin maisemiin kaudeksi 2021

Kuva: Tomi Vesaharju

Joonas Immonen HJS Paitaan

Viime kaudella Veikkausliigassa FC Hakan riveissä pelannut Joonas Immonen (s.1997) on solminut kauden 2021 kattavan sopimuksen HJS:n kanssa. Kevään Tampereen Ilveksen mukana harjoitellut Joonas on edustuskelpoinen jo perjantain SalPa ottelussa. Hämeenlinnalaista jalkapalloa seuranneille Janakkalan Pallon kasvatti on tuttu myös FC Hämeenlinnan riveistä, jossa Joonas pelasi kaudella 2014 ensimmäiset miesten ottelut ennen siirtymistään Valkeakoskelle. Hakan riveissä vyölle kertyi Veikkausliiga debyytin lisäksi kuuden vuoden aikana 13 ottelua Suomen Cupissa ja 43 ottelua Miesten Ykkösessä. Kauden 2020 lopun maalivahti vietti lainalla Ykkösessä pelaavassa Musan Salamassa, jossa tilille kertyi 10 ottelua.

Joonas Immonen lupaa tuoda kokemusta ja kilpailua maalivahtiosastolle.

Kuva: Tomi Vesaharju

"Uutta nostetta uralle"

Hämeenlinnaan maalivahdin toi mahdollisuus ottaa uutta nostetta uralle. Immonen uskoo joukkueen olevan iskukykyinen sarjassa ja lupaa tuoda omalla panoksellaan kokemusta nuoreen ryhmään.

- Missään nimessä en tule HJS:n riveihin jäähdyttelemään. Kilpailu pelipaikasta on kova, koska Eero on pelannut vahvasti, mutta uskon että tiukka kilpailu pelipaikasta vie kaikkia maalivahteja eteenpäin. Oma tavoitteeni on edelleen pelata jalkapalloa ammattilaisena, joten HJS:n ammattimainen ympäristö tukee tätä tavoitetta hyvin.

- Minulla on hyviä muistoja Kaurialasta, jossa pelasin FC Hämeenlinnan riveissä joten tämä tuntuu kuin kotiin palaisi. Edellisellä kerralla Kaurialan nurmella nähtiin todella nuori maalivahti, mutta nyt lupaan että kehitystä on todella tapahtunut matkan varrella.

- HJS:llä on kasassa todella iskukykyinen joukkue tällä kaudella ja kokoonpanossa on paljon eteenpäin pyrkiviä pelaajia, joten toivottavasti saadaan katsomot auki mahdollisimman nopeasti, että kannattajat pääsevät katsomaan meidän pelejä!

"Alueen kasvateille ovet auki"

HJS Hämeenlinnan toiminnanjohtaja Ville Dahlman oli sopimuksen varmistuttua tyytyväinen ja korosti, että alueen kasvateille on aina ovi auki HJS:n joukkueessa.

- Hienoa, että Joonas valitsi meidät useista vaihtoehdoista tämän kauden seuraksi. Vaikka maalivahtiosastoa emme varsinaisesti ole pyrkineet vahvistamaan, niin Immonen tuo omalla kokemuksellaan ja osaamisellaan vahvan kilpailutilanteen maalivahdeille.

- Olemme aina kiinnostuneita, kun alueen kasvatit osoittavat kiinnostusta tulla takaisin Hämeenlinnaan. Tiedän, että Joonaksella on kova näyttämisen halu antaa näyttöjä tämän kauden aikana, jotta ammattilaisura jatkuu myös tulevaisuudessa. Viime keväänä autoimme Eero-Matti Auvista palaamaan Veikkausliigaan.

HJS - TPV 11.6. kello 18.00

HJS pelaa seuraan kotiottelun Kakkosessa perjantaina 11.6. kello 18.00 kun Kaurialaan saapuu TPV.

Ottelu näytetään Solidsportilla

HJS:n kauden 2021 kotiottelut näytetään Solidsport-palvelussa, jossa yksittäisen sarjaottelun hinta on 10€!

Tilaamalla HJS:n kausikortin tai HJS x Steelers yhteiskausikortin, saat katseluoikeuden kauden 2021 kotiotteluihin!

HJS Goes Terde

HJS Klubin terassi palvelee Kaurialassa perjantaina kello 17.00 alkaen. Terassilla on 200 asiakaspaikkaa ja käynti terassille on Matti Alangon kadun puolelta.

Terassille saa tulla muutenkin, mutta vain ennakkoon tilatut ruokailut varmistavat NÄKÖALAPAIKAT!
Terdelle saa tulla myös alaikäiset, mutta toivomme toki että aikuisen seurassa!
Ethän tule RAVINTOLAAN jos sinulla on koronavirukseen viittaavia oireita)
.
Tasolounaan valmistamassa buffassa tällä kertaa:
- Bratwurstia, keittiön omaa sinappia
​- Pulled pork BBQ
​- Lohkoperunat
​- Paahdetut uunijuurekset
​- Mansikka-melonisalaatti
​- Saaristolaisleipää, minirouhesämpylät, yrttilevite
- Mehu & Vesi
Tämä hintaan 25€ per henkilö ja kausikortin omistajille VAIN 20€!

Tilaukset keskiviikkon kello 12.00 mennessä:

Tilaukset tästä linkistä:
Yleinen myynti alkaa 4.6. iltapäivällä

Tai tilaamalla sähköpostilla ville.dahlman@hjs.fi

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ