Artikkeli 32, kuva 1

Juhannustauko on ohi – HJS hamuaa pisteitä FC Jazzilta

HJS jatkaa lyhyen juhannustauon jälkeen otteluitaan jalkapallon Kakkosessa, kun lauantaina Kaurialaan astelee vastustajaksi FC Jazz.

Porilaisille kauden alku on tuottanut yhden pisteen, kun joukkue tasasi pisteet ensimmäisessä ottelussaan Kaarinan Poikia vastaan numeroin 2-2 ja hävisi seuraavassa Ilves/2:lle kotikentällään maalein 0-2. Lauantaina HJS:ää tulee koettelemaan helteen lisäksi myös laadukas vastustaja.

– Jazz on erittäin kokenut ja rutinoiutunut Kakkosen joukkue. Heiltä löytyy erinomaisia hyökkäyspään pelaajia ja osaamista muutenkin monipuolisesti hyökkäyspeliin. Uskon, että meillä on vastassamme toistaiseksi tämän kauden kovin haaste, mutta viime ottelun kolme pistettä antaa myös meille rutkasti lisää itseluottamusta. Tiedämme, että omilla vahvuuksillamme pärjäämme ketä vastaan tahansa, ennakoi HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

Viime ottelun voitolla Hakanen viittaa ennen juhannusta tulleeseen 2-3-vierasvoittoon Grankulla IFK:n kotikentällä pelatun vaiherikkaan ottelun jälkeen. Neljällä pisteellä kautensa aloittaneille hämeenlinnalaisille juhannus tuli vierasvoiton jälkeen kuitenkin hyvään saumaan.

– Juhannus teki kaikille hyvää ja saimme hieman päästää höyryjä. Kesäkuun alusta lähtien on ollut aika kuormittava pätkä, kun pelasimme paljon ja olemme vasta päässeet normaaliin harjoitteluun. Uskon, että tauko teki jokaiselle hyvää ja nyt olemme päässeet normaalin treeniviikon kautta valmistautumaan seuraavaan peliin, Hakanen kertoo.

Joukkueella on ollut ehjä treeniviikko lauantaina odottavan viikon huipennuksen alla.

– Joukkueen tekeminen vaikuttaa hyvältä. Treeneissä on vauhtia normaaliin tapaan ja terveystilanteessa ei ole toistaiseksi muutoksia. Pitkäaikaispotilaat ovat edelleen sivussa, Hakanen ilmoittaa.

Tapahtuma-alueelle otetaan sisään korkeintaan 450 katsojaa

Ottelussa on koronarajoitusten vuoksi käytössä erityisjärjestelyitä. HJS voi ottaa otteluun katsojia korkeintaan 450. Lipunmyynti otteluun alkaa kello 16.00. Lippujen hinta on kahdeksan (8) euroa. HJS:n pelaajajäsenet ja alle 12-vuotiaat pääsevät otteluun ilmaiseksi. HJS:n pelaajajäseniä otetaan sisään kello 16.30 alkaen. Sisäänpääsy tapahtuu tuttuun tapaan Brahenkadulta. Mikäli otteluun tulee 450 katsojaa, joudumme valitettavasti käännyttämään loput halukkaat portilla.

HJS:n otteluissa on tälläkin kaudella laadukkaat palvelut. Lauantain ottelussa yleisöä kestivät sekä kahvio että grilli. Lisäksi A1-katsomo toimii anniskelukatsomona, jonne pääsevät ainoastaan yli 18-vuotiaat henkilöt. HJS muistuttaa ja toivoo katsojia huomioimaan muut ja huolehtimaan turvaväleistä huolimatta siitä, että epidemiatilanne onkin hieman helpottanut.

HJS – FC Jazz lauantaina 27.6. kello 17.00 Kaurialassa. Tervetuloa!

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ