O49A1491

HJS peittosi Ilves-Kissat matkalla puolivälieriin.

Kuva: Kai Savonniemi

Kakkosen Cupin puolivälierässä Ilves/2 vieraskentällä

Hämeenlinnan Jalkapalloseuralla on edessään iso haaste Kakkosen cupissa, kun joukkue matkustaa sunnuntaina Tampereelle Ilves/2:n vieraaksi. Ilves/2 on HJS:lle tuttuakin tutumpi vastustaja, sillä joukkueet otattivat toisistaan mittaa viime kauden aikana viidesti – kerran cupissa, kerran harjoitusottelussa ja kolmesti sarjassa. HJS voitti cupin ottelun 2-1, hävisi harjoitusottelun 1-0 ja oli sarjassa vaikeuksissa, sillä HJS sai nipistettyä tamperelaisilta vain yhden pisteen HJS-päivän 3-3-tasapelillä. Muut ottelut Ilves/2 voitti lukemin 2-0 ja 3-2.

HJS selvitti itsensä sunnuntaiseen kamppailuun 2-0-voitolla Ilves-Kissoista. Ilves/2 pesi omassa ottelussaan JJK:n lukemin 4-1.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen uumoilee tiukkaa kamppailua jatkopaikasta.

– Tuttu vastustaja tosiaan, vaikka varmasti jonkin verran uusia pelaajia on heilläkin. Osa viime vuoden runkopelaajista on nyt talven aikana varmaan pääasiassa Liigan mukana ja heidän tilallaan on taas uusia nuoria pelaajia. Ilves on joka kerta kova vastus ja mittari meille, sillä heidän materiaalinsa on laaja ja kilpailu pelipaikoista kovaa myös Kakkosen porukassa.

Hakanen ei näe juurikaan eroa siinä, vaikka vastustajaksi olisi tullut Ilveksen sijaan tuntemattomampi JJK.

– Ei tuttu vastustaja ole oikeastaan meidän valmistautumiseen vaikuttanut suuremmin. Olemme menneet tämän viikon omien kuvioiden hiominen edellä ja valmistauduttu peliin ihan normaalein rutiinein.

HJS:n keskittyminen on muutenkin pääosin omassa tekemisessä tulevaan kauteen valmistauduttaessa.

– Totta kai vastustaja vaikuttaa aina sillä tavalla, että on asioita, mitä pitää huomioida ja teemme vähän erilaisia painotuksia joissakin asioissa. Oleellista on kuitenkin se, että pystymme pelistä toiseen kehittämään omaa tekemistämme, opimme ja pystymme siirtämään näitä asioita kentälle, Hakanen kertoo.

HJS:n viikko on sujunut hyvin.

– Meillä on ollut hyvä harjoitusviikko, vaikka pienellä ryhmällä edelleen aherramme. Sairastuvalla ja armeijassa on vielä pelaajia, joita odotamme takaisin vahvuuteen, Hakanen sanoo.

Aamulehti näyttää ottelun suorana tilaajille (1€ koetilaus):

Tästä lähetykseen

 

Ilves/2 - HJS sunnuntaina kello 15.30. Voittaja jatkaa Kakkosen cupin välieriin.

.

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ