Artikkeli 69, kuva 1

Kakkosen lohkojako varmistettu

Palloliiton liittohallitus on vahvistanut Kakkosen lohkojaon kaudelle 2020. HJS pelaa kaudella 2020 Kakkosen A-lohkossa. Kakkosen lohkojako muodostuu alueellisesti ja pääkaupunkiseudun joukkueet on arvottu A-ja B-lohkoihin.

Lohko A joukkueet

Atlantis FC (Helsinki)

FC Espoo

FC Jazz (Pori)

Grankulla IF (Kauniainen)

Klubi 04 (Helsinki)

HJS

Ilves/2 (Tampere)

Kaarinan Pojat

Pallo-Iirot (Rauma)

Pargas IF (Parainen)

Salon Palloilijat

Tampereen Pallo-Veikot

Kovatasoinen lohko

Kakkosen A-lohko muodostuu kaudelle 2020 kovatasoiseksi, sillä sarjaan osallistuvat kahden Veikkausliigaseuran kakkosjoukkueen mm lisäksi Ykkösestä ainoana joukkueena pudonnut TPV. Sarjaan nousivat Kolmosesta HJS:n lisäksi Atlantis FC Helsingistä ja Pargas IF Paraisilta.

HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan lohko on odotettu ja sarjasta voidaan osoittaa tasaista.

– Aika odotettu lohko, ainoastaan tälle kaudelle uutena tullut pääkaupunkiseudun joukkueiden arpominen muutti odotuksista toiseen lohkoon Nurmijärven Jalkapalloseuran ja Espoon Palloseuran. Lohkossa ei varmasti tule olemaan yhtään heikkoa joukkuetta, joten sarjasta voi osoittaa tasaista.

Joukkue on aloittanut yhteisharjoitukset Säästöpankki Areenan uusituissa olosuhteissa ja joukkueen kokoaminen edistyy aikataulussa.

– Hakasen ja Palkin johdolla joukkue on aloittanut valmistautumisen kauteen ja joukkueen kokoaminen etenee suunnitellusti. Nyt julkaistujen sopimuksien lisäksi meillä on neuvottelut pitkällä usean viime kauden runkopelaajan kanssa.

– Säästöpankki Areenalle tehty remontti, jossa uusittiin valaistus ja ilmanvaihto nostivat olosuhteiden laatua merkittävästi. Lisäksi on hienoa huomata, että laadukkaat olosuhteet ja tasokas valmennus ovat tuoneet mielenkiintoisia testipelaajia tavoittelemaan paikkaa joukkueesta.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ