Kalle Kopra

2004 syntyneiden maajoukkueryhmään kuuluva Kalle Kopra on tehnyt kaudet 2021 - 23 kattavan sopimuksen HJS:n kanssa

Kalle Kopra sopimukseen

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kasvatti Kalle Kopra (s.2004) on solminut HJS:n kanssa kolmivuotisen pelaajasopimuksen, joka pitää lupaavan hyökkääjän valkopaidassa kaudet 2021 - 23. Ikäluokkansa maajoukkuerinkiin kuuluva Kalle on samaa ikäluokkaa, kuin viime kaudella Kakkosen tasolle murtautunut Eero Lamberg.

Edustusjoukkueen mukana pidempään harjoitellut ja harjoitusotteluissa rohkaisevasti esiintynyt nuori hyökkääjä on tyytyväinen sopimuksen myötä.

- On hienoa päästä oman kasvattajaseuran edustusjoukkueen mukaan. Uskon pystyväni pelaamaan hyvällä tasolla myös Kakkosen pelejä ja ansaitsemaan peliaikaa joukkueessa.

- Vahvuuksiani ovat halu haastaa puolustajia, sekä ratkaista otteluita. Kesällä Kaurialan yleisö tulee näkemään varmasti viihdyttävää jalkapalloa, joten kaikki sankoin joukoin katsomoon kannustamaan meitä!

Valmentaja Hakasen kommentit

- Kalle on harjoitellut meidän mukana pidemmän aikaa ja on osoittanut omaavansa ominaisuuksia, joita hyökkääjältä tarvitaan tällä tasolla. Hän tuo erilaisen vaihtoehdon hyökkäyspään pelaamiseen, sekä mahdollistaa myös erilaiset variaatiot meidän pelisuunnitelmaan.

- Kolmivuotinen sopimus tarkoittaa myös sitä, että voimme kehittää Kallen ominaisuuksia pitkäjänteisesti, mikä on nuorten pelaajien kohdalla ensiarvoisen tärkeää.

DSC_3254 Kopra Kalle

Kalle Kopra edustaa HJS:ää seuraavat kolme kautta

Kuva: Marko Tammela / Kuvapalvelu Tammela

VARMISTA PAIKKASI KAURIALASSA JA OSTA KAUSIKORTTISI!

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ