Artikkeli 54, artikkelikuva 1

Eppu Kallio johtaa kapteenin roolissa joukkoja kaudella 2021.

Eppu Kallio kapteeniksi

HJS:n kapteenina toimii kaudella 2021 Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kasvatti Eppu Kallio, joka on edustanut HJS:ää kaudesta 2016 alkaen ja nähnyt aitiopaikalta seuran nousun Nelosesta Kakkoseen.

Kapteeniksi valittu Kallio oli tulosten julkistamisen jälkeen otettu muiden kanssapelaajien osoittamasta luottamuksesta.

- Kunnia-asia toimia kotikaupungin ykkösjoukkueen kapteenina pitkän juonioripolun kuljettua.

- Suurin kunnianosoitus on kun kanssapelaajat valitsevat kapteeniksi, osoittaa että on luottamuksen arvoinen ja on tehnyt tiettyjä asioita ryhdikkäästi joka näkyy ulospäin.

Esimerkillisen kapteenin ominaisuuksia kysyttäessä Kallio nostaa esiin nöyrän asenteen peliä ja joukkuetta kohtaan.

- Rehti joukkueenmies, ei välttämättä aina se äänekkäin, mutta sitten kun hommia tehdään ne tehdään tosissaan.

Viljanen, Mokuma ja Arminen täydentävät kapteeniston

Kauden 2021 kapteeniston täydentävät Eero Viljanen, Prince Mokuma sekä Kasimir Arminen. Kallion tapaan pitkän linjan HJS:n naperofutiksesta edustusjoukkueeseen käynyt Eero Viljanen odottaa kippari Kallion johdattavan HJS:n menestykseen kaudella 2021.

- Eppu laivan kapteenina ei voi johtaa muuhun kuin menestyksekkääseen kauteen! Itse olen myös äärimmäisen ylpeä kun tulin äänestetyksi kapteenistoon kanssapelaajien toimesta.

-Mielestäni kapteeniston pitää johtaa esimerkillä niin kentällä kuin sen ulkopuolella ja pystyä keskustelemaan asioista niin pelaajien kuin valmennuksen kanssa.

Seuraava kotiottelu - linkistä klikkaamalla Solidsportin kanavalle

HJS kohtaa seuraavaksi harjoitusottelussa lohkon suosikkeihin kuuluvan Ilves/2:n.

HJS - Ilves/2 torstaina 29.4. kello 18.30. Ottelu näytetään suorana HJS:n Solidsport-kanavalla (€).

Peli pelataan Meijerin Kentällä ja pyydämme, että yleisöä ei kokoonnu kentän ulkopuolelle katsomaan ottelua.

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ