Santeri Stenius on joukkueen kokeneimpia pelaajia.

Kuva: Pekka Rautiainen

Kuva: Pekka Rautiainen

Karvas vieraspiste tuliaisina Salosta

SalPa – HJS 2-2 (1-1)

25 min. 0 – 1 Jesse Huhtala

28 min. 1 – 1 Mikke Louhela

75 min. 1 – 2 Santeri Stenius

88 min. 2 – 2 Rasmus Karjalainen

Ottelun pöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1435004

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran vierasmatka Saloon jätti karvaan maun joukkueen menetettyä vierasvoiton ottelun lopussa. HJS siirtyi ottelussa johtoon 25 minuutin pelin jälkeen Jesse Huhtalan viimeisteltyä johtomaalin SalPan alakerran virheen seurauksena. Vierasjoukkue menetti johtoaseman vain 3 minuuttia myöhemmin, kun SalPan Mikke Louhela ampui kotijoukkueen tasoihin tyylikkäällä vapaapotkulla.

Toisella jaksolla HJS sai pelata 55. minuutilta alkaen ylivoimalla SalPan Eric Moborgin nähtyä punaista ruman taklauksen jälkeen. Ylivoimalla HJS sai ottelussa yhä selvemmin kuskin paikan ja paikat maalata tulivat vuorollaan niin Eero Lambergille, Jesse Huhtalalle kuin Joona Dysterillekin. Vierasjoukkueen johtomaalista vastasi vaihdosta sisään tullut Santeri Stenius 75 minuutilla. Kotijoukkueen tasoituksen ampui ottelun 88. minuutilla Rasmus Karjalainen Salpan toisen jakson ainoasta tilanteesta.

Päävalmentaja Hakanen pettynyt lopputulokseen

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen oli ottelun jälkeen pettynyt lopputulokseen ja tapaan millä vastustaja sai maalinsa ottelussa, jota HJS hallitsi.

– Todella pettynyt olen ottelun lopputulokseen ja siihen, miten halpoja maaleja meille edelleen tehdään.

– Nyt olemme muutaman kerran saatu maistaa näitä katkeria tasapelejä, joista voitto olisi ollut otettavissa ja jopa tarjolla. Rimaa pitää nostaa edelleen niin yksilöinä kuin myös joukkueena. Vaatimustasoa on saatava korkeammaksi.

– Paikkoja loimme riittävästi ottelun tappamiseen ylivoimalla pelatessa ja ennen sitäkin. Yhdenkin maalin johtoasemakin riittää jos pelin osaa pitää kontrollissa ja tänään se ei meiltä onnistunut.

Seuraavaksi HJS Päivä

Artikkeli 23, kuva 2 mainos HJS päivä

HJS Päivää vietetään tänä vuonna perjantaina 7.8. Kaurialan Stadionilla kello 17.00 alkaen ja illan ottelussa HJS kohtaa sarjassa voitosta voittoon edenneen Tampereen Ilveksen kakkosjoukkueen kello 19.00 alkaen

HJS Päivän pääyhteistyökumppani Hämeenlinnan Kaupunki tarjoaa sisään pääsyn HJS Päivään.

HJS Päivässä mm:

– Katinalan Lihakaupan pop-up ravintola (Nyhtöpossuhodariannokset 9€)

– HJS:n grilli ja kahvio

– Lapsille poniratsastusta (maksullinen 2€ kierros)

– Pomppulinna maailma

– Liikuntapuisto lapsille

– Pehmomiekkailua ja mahdollisuus kuvauttaa itsensä keskiaikaisissa varusteissa

– Anniskelualueella standup-esitykset 17.30 ja 18.30

– Arpajaiset

Yleisötapahtumien rajoitteiden lievennyttyä 1.8. alkaen HJS:n otteluihin ei ole yleisömäärälle rajoitteita.

7.8. Otteluun ILMAINEN SISÄÄNPÄÄSY ja VAPAAEHTOINEN PÄÄSYMAKSU

 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ