DSC_3398 Karzan Jawanmiri

Karzan Jawanmiri siirtyy HJS paitaan Vaasa IFK:sta

Karzan Jawanmiri HJS:n riveihin

HJS Hämeenlinna vahvistuu keskikenttäpelaaja Karzan Jawanmirin (s.1998) siirtyessä Vaasan IFK:sta Hämeenlinnaan. Aiemmin urallaan Karzan on edustanut Kakkosessa Vasa IFK:n lisäksi Kajaanin Hakaa sekä Pallo-Kerho 37. Kaudella 2019 pelaaja edusti Suomen Cupissa myös AC Kajaania. Vaasan Palloseuran junioireista ponnistanut Karzan on esiintynyt jo HJS:n riveissä Kakkosen Cupin ottelussa Ilves/2:sta vastaan.

Hämeenlinnaan pelaaja saapuu kehittymään ja lupaa tuoda taisteluilmettä joukkueen keskikentälle.

- Otin itse yhteyttä seuraan ja videoiden perusteella pääsin mukaan harjoituspeliin Järvenpään Palloseuraa vastaan. Tämän jälkeen löysimme yhteisen tahtotilan hyvin nopeasti seuran kanssa sopimuksesta ja olen erittäin iloinen päästessäni hyvin harjoittelevaan seuraan.

- Joukkueessa on äärimmäisen hyvä henki ja seura hoitaa pelaajien asiat hienosti.

- Tuon joukkueeseen varmasti kaksinkamppailuvoimaa, sekä pallollista rauhallisuutta keskialueelle.

- Odotan, että pystyn kehittymään täällä pelaajana ja pystyn auttamaan joukkuetta sijoittumaan sarjassa kärkipäähän.

Joukkueen rakentaminen aikataulussa

Seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan joukkueeseen kartoitetaan muutamia täsmähankintoja, mutta joukkueen rakenne on jo hyvällä tasolla.

- Meillä on nyt kasassa joukkue, jolla pystymme pelaamaan laadukasta jalkapalloa Kakkosessa. Toki meiltä poistui viime kaudesta muutamia sarjan parhaimmistoon kuuluvia pelaajia, mutta samalla meillä on useat pelaaja ottaneet hyviä kehitysaskelia talven mittaan.

- Kauden alkamisajankohdan osalta on hieman kysymysmerkkejä ilmassa, joka heijastuu myös pelaajamarkkinoihin. Joukkueiden kasaaminen on normaalista myöhäisemmässä, joten liikennettä erityisesti Kakkosen seuroissa tulee olemaan vielä huhti-toukokuussa runsaasti.

 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ