Artikkeli 69, kuva 1

HJS pääsee aloittamaan kauden 2021 Kaurialassa

Kauden aloitus siirtyy kuunvaihteeseen

Palloliiton kilpailutoiminnan päätöksellä Miesten Kakkosen aloitus siirtyy touko-kesäkuun vaihteeseen. Sarja tullaan kuitenkin pelaamaan täytenä 22 kierroksen sarjana, jonka voittaja nousee kaudelle 2021 Ykköseen. Tämä tarkoittaa uuden otteluohjelman laatimista, jossa toukokuun alkupään ottelut siirretään pelattavaksi parhaaseen primetimeen heinä- ja elokuun ajalle. HJS aloittaa kauden HJS - KaaPo ottelulla, joka pelataan joko 29.5. tai 1.6. Kaurialan Stadionilla. Aloituspäivä määräytyy sen mukaisesti, miten viranomaismääräykset määrittävät kullakin alueella erikseen. Tällä hetkellä Kanta-Hämeessa ei ole voimassa rajoituksia, jotka estäisivät sarjan aloittamisen.

HJS Hämeenlinnan toiminnanjohtaja Ville Dahlman näkee sarjan siirrossa myös myönteisiä vaikutuksia, vaikka perusteet siirrolle ovatkin käsittämättömiä.

- Sarjan aloituksen siirtyminen johtuu siitä, että osa sarjan joukkueista kärsii tällä hetkellä alueellisista rajoituksista. Valitettavasti kaikissa kunnissa ja sairaanhoitopiireissä ei noudateta Olympiakomitean ammattilajilistausta, johon Miesten Kakkonen myös kuuluu. Pahimmillaan sitä noudatetaan hyvinkin valikoiden ja tästä nyt kärsimme myös Hämeenlinnassa pelien siirtymisen myötä.

- Hämeenlinnassa olemme siitä onnellisessa asemassa, että joukkueen toimintaa ei ole paikallisilla päätöksillä rajoitettu tammikuun jälkeen. Ilo huomata, että sekä Hämeenlinnan Kaupunki, Liikuntahallit oy ja sairaanhoitopiiri ovat huippu-urheilumyönteisiä ja tekevät parhaansa meidän toiminnan mahdollistamiseksi.

- Sarjan aloituksen siirtyminen tarkoittaa meille sitä, että voimme pelata kaikki ottelut Kaurialan Stadionilla. Tällä on suuri taloudellinen merkitys, koska pystymme rakentamaan otteluille arvoisensa tapahtuman ja olosuhteet Kaurialaan. Taloudellisessa mielessä katsojamäärät ja oheismyynti ovat meille äärimmäisen tärkeät tulonlähteet. Jokainen Meijerin Kentällä pelattu sarjaottelu on tappiollinen, koska fasiliteetit eivät mahdollista kunnollista ottelutapahtumaa.

- Odotamme viranomaisten linjauksia katsomojärjestelyistä kesälle, mutta viime kesän perusteella tehtyjen ennakkosuunnitelmien mukaan voimme ottaa 1500 katsojaa Kaurialaan turvallisesti.

Toukokuun harjoitusottelut

HJS on sopinut toukokuun ajalle harjoituspeleja seuraavasti:

12.5. kello 19.15 HJS - Atlantis, Meijerin Kenttä

15.5. kello 17.00 HJS - Reipas, Meijerin Kenttä

22.5. kello 18.00 PeKa - HJS, Arto Tolsa Areena

Pyydämme yleisöä olemaan kokoontumatta Meijerin Kentän katsomoon tai aidan taakse, kohta pääsemme kaikki katsomoon kannustamaan joukkuetta sarjapeleissä!

HJS x STEELERS YHTEISKAUSARI MYYNNISSÄ

HJS:n ja Steelersin yhteiskausarit myynnissä NYT! Kuvaa klikkaamalla lisätietoja!

Seuraava kotiottelu - linkistä klikkaamalla Solidsportin kanavalle

HJS kohtaa seuraavaksi harjoitusottelussa Kakkosen A-lohkossa pelaavan Atlantis FC:n keskiviikkona 12.5. kello 19.15 Meijerin Kentällä

HJS - Atlantis FC Solidsport-kanavalla (€)

Peli pelataan Meijerin Kentällä ja pyydämme, että yleisöä ei kokoonnu kentän ulkopuolelle katsomaan ottelua.

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ