Artikkeli 54, artikkelikuva 1

Eppu Kallio jatkaa HJS:n riveissä myös kaudella 2021

Eppu Kallio jatkosopimukseen

Kaurialan asiantunteva yleisö saa kauden kynnyksellä mieluisia uutisia Eppu Kallion (s.1995) solmittua kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Monipuolinen Kallio on pelannut HJS:n edustusjoukkueessa sen perustamiskaudesta 2016 alkaen. Vuosien varrella tunnollisesta laitapelaajasta on tullut kotikatsomon suosikki.

 

 

DSC_3419 Kallio Eppu

"Parasta Kalliota ei ole vielä nähty"

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran junioreissa pelaamisen aloittanut Kallio kuuluu joukkueen kokeneeseen kaartiin ja uskoo joukkueen pelaavan Kakkosessa voittavaa jalkapalloa.

- Vaikka oman sopimuksen tekeminen meni näinkin myöhään, niin olen todella tyytyväisenä seurannut meidän tekemistä harjoituskentällä talven ajan. Nyt olen saanut harjoitella terveenä ja motivaatiota pelaamiseen löytyy edelleen!

- Ikä ja kokemus ovat karttuneet, mutta pelivuosia on vielä edessä joten lupaan ettei parasta Kalliota ole vielä Kaurialassa nähty. Meillä on hyvä ja tasainen ryhmä, jossa jokaisen pitää ansaita pelipaikka uudelleen joka viikko. Tämä tarkoittaa sitä, että Kaurialassa nähdään varmasti nälkäinen ja voitontahtoinen kotijoukkue jokaisessa ottelussa.

Kaivattua kokemusta ryhmään

HJS Hämeenlinnan toiminnanjohtaja Ville Dahlman oli sopimuksen allekirjoituksen jälkeen tyytyväinen, sillä Kallion myötä joukkueeseen saatiin kiinnitettyä kokemusta.

- Eppu on kokenut pelaaja, joka on nähnyt seuran nousun Nelosesta Kakkoseen. Arvostettuna joukkuepelaajana hän on erittäin tärkeä palanen niin joukkueen harjoitusarkea, kuin myös kentällä. Monikäyttöisyytensä ansiosta Eppu tuo valmennukselle lisää mahdollisuuksia peluuttamiseen.

- Kallion jatko on tärkeä lenkki joukkueen rakentamista. Edelleen etsimme muutamaa pelaajaa, mutta jo nyt kasassa olevalla joukkueella voimme lähteä pelaamaan pisteistä jokaisessa ottelussa.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ