Artikkeli 54, artikkelikuva 1

Eppu Kallio jatkaa HJS:n riveissä myös kaudella 2021

Eppu Kallio jatkosopimukseen

Kaurialan asiantunteva yleisö saa kauden kynnyksellä mieluisia uutisia Eppu Kallion (s.1995) solmittua kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Monipuolinen Kallio on pelannut HJS:n edustusjoukkueessa sen perustamiskaudesta 2016 alkaen. Vuosien varrella tunnollisesta laitapelaajasta on tullut kotikatsomon suosikki.

 

 

DSC_3419 Kallio Eppu

"Parasta Kalliota ei ole vielä nähty"

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran junioreissa pelaamisen aloittanut Kallio kuuluu joukkueen kokeneeseen kaartiin ja uskoo joukkueen pelaavan Kakkosessa voittavaa jalkapalloa.

- Vaikka oman sopimuksen tekeminen meni näinkin myöhään, niin olen todella tyytyväisenä seurannut meidän tekemistä harjoituskentällä talven ajan. Nyt olen saanut harjoitella terveenä ja motivaatiota pelaamiseen löytyy edelleen!

- Ikä ja kokemus ovat karttuneet, mutta pelivuosia on vielä edessä joten lupaan ettei parasta Kalliota ole vielä Kaurialassa nähty. Meillä on hyvä ja tasainen ryhmä, jossa jokaisen pitää ansaita pelipaikka uudelleen joka viikko. Tämä tarkoittaa sitä, että Kaurialassa nähdään varmasti nälkäinen ja voitontahtoinen kotijoukkue jokaisessa ottelussa.

Kaivattua kokemusta ryhmään

HJS Hämeenlinnan toiminnanjohtaja Ville Dahlman oli sopimuksen allekirjoituksen jälkeen tyytyväinen, sillä Kallion myötä joukkueeseen saatiin kiinnitettyä kokemusta.

- Eppu on kokenut pelaaja, joka on nähnyt seuran nousun Nelosesta Kakkoseen. Arvostettuna joukkuepelaajana hän on erittäin tärkeä palanen niin joukkueen harjoitusarkea, kuin myös kentällä. Monikäyttöisyytensä ansiosta Eppu tuo valmennukselle lisää mahdollisuuksia peluuttamiseen.

- Kallion jatko on tärkeä lenkki joukkueen rakentamista. Edelleen etsimme muutamaa pelaajaa, mutta jo nyt kasassa olevalla joukkueella voimme lähteä pelaamaan pisteistä jokaisessa ottelussa.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ