Kiitos 2021 - tervetuloa 2022! Puheenjohtajan terveiset

KUVA: Pekka Rautiainen.
KUVA: Pekka Rautiainen.

Vuosi 2021 sulkeutuu, Kiitos, kun olet ollut mukana HJS:n miesten edustusjoukkueen matkalla tänäkin vuonna. Taaksepäin katsoen summaan menneen hämeenlinnalaisen jalkapallovuoden kolmeen kohtaan.

1) Pysyvä askel miesten Kakkosen kärkipäähän. Vuodesta 2015 alkaen luotu kaupungin miesten edustusjoukkueen uusi nousu otti jälleen pelillisen askeleen eteenpäin. Toisena peräkkäisenä vuotena saavutettu hieno sijoitus (5.) oli itsessään jopa toissijainen suhteessa joukkueen kentällä esittämien peliotteiden tason nousemisen rinnalla. Päävalmentaja Lauri Hakasen joukkoineen ajama urheilullinen ja aktiivinen pelitapa näkyi ja tuntui vastustajien punteissa pelistä toiseen. Tälle pohjalle on helppo rakentaa tulevaakin kautta.

2) Maalikuningas Santeri Stenius. Kauden parhaiden pelaajien vertailu on aina haastavaa, mutta HJS:n puolelta voimme ylpeänä todeta, että joukoissamme pelasi Palloliiton puolelta palkittuna Kakkosen lohko B:n paras keskikenttämies Prince Mokuma ja lisäksi koko sarjan (36 joukkuetta kolmessa lohkossa) maalikuningas Santeri Stenius. ”Sande” sai kauden mittaan erinomaista tulitukea koko joukkueelta, mutta erityisesti häntä helli Eemeli Raittinen, jolle lienee Kotkassa illallinen tarjolla, kunhan kylään ehtii! HJS toivottaa Sandelle kaikkea hyvää ja hurjasti lisää osumia jatkossa myös KTP:n paidassa.

3) HJS ja EM-futis torilla. Vantaan Jalkapalloseuran palvelukseen siirtyneen ex-toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin kädenjälkenä HJS toi keskelle korona-ahdistusta kansainvälisen tason futiskulttuuria Hämeenlinnan torille. Sukupolvien unelma oli totta myös täällä ja moni teistäkin oli varmasti mukana menossa. Ensi kesänä luodaan sitten samanlaista tunnelmaa moottoritien toisen puolen olympiastadionilla!

2022 alkaa ja paljon on hommaa edessä niin pelaajilla, valmennuksella, taustoilla kuin muillakin seuran toimijoilla, mutta näinhän se kuuluu ollakin. Monen valmentajankin käyttämä motto ”menestys tulee ennen työtä vain sanakirjassa” pitää jälleen osoittaa todeksi. Kuka haluaa olla ensi kauden Sande? Kuka haluaa huudattaa Kaurialan yleisöä yläkulmatorjunnoillaan? Kuka haluaa dominoida alakerran ilmatilaa? Siinä muutamia toistaiseksi avoimia kysymyksiä, johon ainakin itse olen innokas löytämään vastaukset.

Ja hei, olethan juuri Sinäkin mukana taas ensi vuonna? Tehdään yhdessä siitä mahtava hämeenlinnalainen jalkapallovuosi! #meollaanhjs #kohtiunelmia #yhteinenhjs

Iloista vuodenvaihdetta toivottaen,
Olli Lehtimäki
Puheenjohtaja, HJS Akatemia

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ