Artikkeli 6, kuva

Kuva: Tomi Vesaharju

Kilpailu parhaan nousijan tittelistä kääntyy loppusuoralle – HJS matkaa Atlantis FC:n vieraaksi

Pargas IF 23 pistettä, Atlantis FC 22 pistettä ja HJS 19 pistettä. Sarjasijoitukset kolme, neljä ja kuusi. Kakkosen B-lohkon nousijat ovat osoittaneet olevansa hyvää Kakkosen tasoa ja taistelu parhaan nousijajoukkueen kunniamaininnasta on HJS:n osalta tienhaarassa lauantaina, kun joukkue matkustaa Helsinkiin Atlantis FC:n vieraaksi kauden kolmanneksi viimeiseen otteluun. HJS:llä riittää panosta ottelussa muutenkin, sillä voitolla joukkue varmistaisi Kakkosen sarjapaikkansa ensi kaudelle lopullisesti.  

Haaste on HJS:llä huomenna kova, sillä Atlantiksella on allaan voitot FC Jazzista (5-1) ja Ilves/2:sta (3-1). HJS pääsee otteluun niin ikään voitto allaan, kun hämeenlinnalaiset saivat maalihanansa auki Kaurialassa TPV:tä vastaan kaksi viikkoa sitten pelatussa ottelussa voittaen sen 5-2. Atlantiksen hanakkain maalipyssy on ollut kymmenessä (10) ottelussa kuusi (6) maalia tehnyt Aboubacar Diakite ja HJS:n seitsemän (7) maalia 12:ssa ottelussa viimeistellyt Jesse Huhtala

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen tietää, että HJS:n on onnistuttava lauantaina erinomaisesti. 

– Kova vastus tiedossa. Varsinkin hyökkäyspäässä heillä on todella vaarallisia pelaajia. Yksilöinä ovat ihan sarjan eliittiä. Kaikkinensa melko rutinoitunut ja fyysisesti vahva vastustaja. 

HJS:n edellinen sarjaottelu on siis parin viikon takaa. Tyystin ilman pelaamista ei HJS:n ole tarvinut olla, sillä joukkue käväisi viime viikolla Eerikkilässä pelaamassa harjoitusottelun Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkuetta vastaan. Suomen parhaat nuorisotalentit osoittivat pelaamisen mallia ja voittivat ottelun 6-1. HJS:llä oli ottelussa mukanaan laaja ryhmä ja vastuuta saivat myös muutamat uudet kasvot B-junioreista. Hakanen kertoo ottelun toimineen tuloksesta huolimatta hyvänä välipalana matkalla kohti Atlantis-ottelua.  

– U19-peli tarjosi oikeastaan juuri sitä, mitä siitä haimmekin. Tietynlainen mittari meille joukkueena ja yksilöinä, että mitä tasoa pitäisi pystyä tavoittelemaan, jos mielii edetä urallaan pitkälle. Vastaavasti saimme isolle joukolle hyvät peliminuutit maajoukkuetauolla, jonka uskon palvelevan näitä kolmea viimeistä sarjaottelua myös pelituntuman osalta. 

HJS:n valmistautuminen viikonlopun kamppailuun on sujunut hyvin ja harjoituksissa on ollut tuoretta meininkiä pelaajiston osalta.

– Olemme treenanneet tosi isolla ryhmällä tämän viikon. Nostimme edustuksen harjoitusryhmään kymmenkunta nuorta pelaajaa, joilla on oma kausi jo loppunut ja jotka ovat hyvillä otteillaan ansainneet näyttöpaikkoja edustusjoukkueen mukana. Tekeminen on ollut tosi energistä kaikilla tällä viikolla ja valmennuksella on paljon miettimistä lauantain kokoonpanoa valittaessa, Hakanen sanoo. 

 

Atlantis FC – HJS Talin hallissa lauantaina kello 14.00. 

Artikkelikuva: Tomi Vesaharju.

Seuraava kotiottelu - kuvaa klikkaamalla Solidsportin kanavalle

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ