Kuntopuntarin yläpään joukkueet kohtaavat huomenna Kaurialassa

Prince Mokuma ja Lauri Kesti VJS-pelaajan kimpussa keskiviikkona.
Prince Mokuma ja Lauri Kesti VJS-pelaajan kimpussa keskiviikkona.

Kaurialassa on luvassa huomenna mielenkiintoinen ottelu, kun kaksi hyvävireistä joukkuetta mittelevät paremmuudesta.

HJS hakee viikollensa kirkastusta Salon Palloilijoiden kustannuksella keskiviikkoisen VJS-tappion jälkeen. Urakasta ei ole kuitenkaan luvassa helppoa, sillä viidestä edellisestä pelistä 12 pistettä kerännyt SalPa saapuu Hämeenlinnaan kolmen ottelun voittoputkessa ja sarjataulukon sijalta kolme.

"SalPalla oli alkukausi myös ailahtelevaa, mutta sielläkin on kuntopuntari kääntynyt parempaan suuntaan ja se on raapinut hyvän pistepotin viime otteluista. Joukkue on saanut pikkaisen vahvistuksia ja on kova jengi niin kuin sarjataulukko näyttää. Ei tässä kannata ainakaan aliarvioimaan lähteä", tietää HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

Kovin satsauksin kauteen lähtenyt SalPa on pelannut HJS:n tapaan suhteellisen maalirikkaita otteluita varsinkin alkukaudesta. Ykkösen TPS:stä Saloon siirtynyt Elmo Heinonen on johdattanut joukkojaan tekemällä kahdeksaan peliin seitsemän maalia ja laatua löytyy muutenkin koko rosterista.

"Siellä on hyvän profiilin hankintoja vastustajan yläkerrassa ja sitä uhkaa pitää pystyä eliminoimaan vähintään yhtä hyvin kuin viime pelissä. Onnistuimme siinä hyvin, mutta siitä huolimatta emme pystyneet pitämään nollaa, joten siinä on meille huomenna aito tavoite", Hakanen toteaa.

"Sarjassa on monta joukkuetta, jotka ovat tehneet ja päästäneet paljon maaleja. Meiltä löytyy uhkaa ja mahdollisuuksia haavoittaa SalPaa ja löytää tiloja minne huomenna iskeä."

HJS:n hyvään vireeseen osui pieni särö keskiviikkona, kun joukkue ei onnistunut kääntämään pelin hallintaansa ja lukuisia maalipaikkoja voitoksi VJS:ää vastaan. Hakanen luottaa joukkueensa pelillisen vireen kantavan huomenna kolmeen pisteeseen.

"Viime peleissä on löytynyt hyvä kenttätasapaino molempiin suuntiin ja olemme päässeet pelin päälle mitä se on ikinä tarvinnutkaan. Keskiviikkona se tarkoitti hyvää pallokontrollia ja saimme senkin osa-alueen kondikseen. Nyt mennään nurtsille ja kotikentälle niin totta kai haluamme ottaa pelistä ohjat. Vastus on kova ja pelin vaatimustaso korkealla, mutta tämän päivän treeni-ilmeellä olemme ehdottomasti valmiit jahtaamaan kotivoittoa. Hyvällä ryhmällä päästään huomenna pelaamaan, joten tulos ei jää niiltä osin kiinni."

HJS - SalPa lauantaina 2.7. kello 17:00. Portit aukeavat kello 16:00. 

Liput:  

  • Aikuiset 10€ 
  • Alennusryhmät 5€ (HJS:n toimihenkilöt, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, 7–12-vuotiaat ei-HJS-jäsenet)
  • HJS:n junioripelaajat pääsevät otteluihin ilmaiseksi sisälle seura-asussa 
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi 

Alueella palvelevat kahvio ja grilli. Tapahtumassa myös arpajaiset ja fanituotemyyntiä. Tervetuloa!

 

Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS kausikortti Kakkonen Jalkapallo
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ