Lasse Kivinen piti Eero Markkasen kurissa keväällä 2020

Lasse Kivinen (keskellä) piti Eero Markkasen kurissa Tehtaankentällä maaliskuussa 2020

Lasse Kivinen jatkosopimukseen

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kasvatti Lasse Kivinen (s.2001) on solminut HJS:n kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen.

Kakkosessa keväällä 2018 debytoinut Lasse nousi edustusjoukkueen vakiokokoonpanoon kaudelle 2019. Kolmosen kaudella Lasse pelasi täydet minuutit ollen tärkeässä roolissa HJS:n noustessa takaisin Kakkoseen kaudelle 2020. Kaudella 2020 toppari esiintyi sarjaotteluissa 11 kertaa.

- Oman kaupungin edustusjoukkueessa pelaaminen on kunnia-asia, joten jatkan mielelläni pelaamista. Meillä on kasassa hyvä runko viimekauden joukkueesta ja pelasimme hyvän kauden. Tästä on hyvä jatkaa sekä joukkueena, että yksilönä kehittymistä.

- Pelaajana tuon kentälle johtajuutta ja kovuutta, jota näissä peleissä tarvitaan että pistesarake karttuu kauden aikana hyvällä tahdilla. Kaurialan yleisö tulee varmasti näkemään taistelevan kotijoukkueen, joka jättää kentälle kaikkensa.

Valmentaja Hakasen kommentit

- Lasse on rohkeasti katkova toppari, joka on kovalla työllä raivannut itselleen paikan edustusjoukkueen kokoonpanosta. Tulevaan kauteen valmistautumista hieman tulee häiritsemään varusmiespalveluksen suorittaminen, mutta tunnollisena harjoittelijana Lasse on varmasti kunnossa kun kasarmilta pääsee joukkueen mukaan kevään aikana.

- Olemme tyytyväisiä jatkosopimukseen ja joukkueen rakentaminen on vuodenaikaan nähden kohtuullisen hyvällä mallilla.

Lasse Kivinen jatkaa kasvattajaseurassaan myös kaudella 2021

Lasse Kivinen edustaa kaudella 2021 kasvattajaseuraansa Kakkosessa

Kuva: Marko Tammela / Kuvapalvelu Tammela

Lassen kummiyrityksenä kaudella 2021 toimii Optikko Kivinen

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ