Lasse Kivinen piti Eero Markkasen kurissa keväällä 2020

Lasse Kivinen (keskellä) piti Eero Markkasen kurissa Tehtaankentällä maaliskuussa 2020

Lasse Kivinen jatkosopimukseen

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kasvatti Lasse Kivinen (s.2001) on solminut HJS:n kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen.

Kakkosessa keväällä 2018 debytoinut Lasse nousi edustusjoukkueen vakiokokoonpanoon kaudelle 2019. Kolmosen kaudella Lasse pelasi täydet minuutit ollen tärkeässä roolissa HJS:n noustessa takaisin Kakkoseen kaudelle 2020. Kaudella 2020 toppari esiintyi sarjaotteluissa 11 kertaa.

- Oman kaupungin edustusjoukkueessa pelaaminen on kunnia-asia, joten jatkan mielelläni pelaamista. Meillä on kasassa hyvä runko viimekauden joukkueesta ja pelasimme hyvän kauden. Tästä on hyvä jatkaa sekä joukkueena, että yksilönä kehittymistä.

- Pelaajana tuon kentälle johtajuutta ja kovuutta, jota näissä peleissä tarvitaan että pistesarake karttuu kauden aikana hyvällä tahdilla. Kaurialan yleisö tulee varmasti näkemään taistelevan kotijoukkueen, joka jättää kentälle kaikkensa.

Valmentaja Hakasen kommentit

- Lasse on rohkeasti katkova toppari, joka on kovalla työllä raivannut itselleen paikan edustusjoukkueen kokoonpanosta. Tulevaan kauteen valmistautumista hieman tulee häiritsemään varusmiespalveluksen suorittaminen, mutta tunnollisena harjoittelijana Lasse on varmasti kunnossa kun kasarmilta pääsee joukkueen mukaan kevään aikana.

- Olemme tyytyväisiä jatkosopimukseen ja joukkueen rakentaminen on vuodenaikaan nähden kohtuullisen hyvällä mallilla.

Lasse Kivinen jatkaa kasvattajaseurassaan myös kaudella 2021

Lasse Kivinen edustaa kaudella 2021 kasvattajaseuraansa Kakkosessa

Kuva: Marko Tammela / Kuvapalvelu Tammela

Lassen kummiyrityksenä kaudella 2021 toimii Optikko Kivinen

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ