Lauri Inkeroinen HJS:n maalille, Viljanen jatkaa

e26721e5-a04d-4692-aaa4-c0ad66840fa5

HJS on solminut kauden 2022 kattavan sopimuksen maalivahti Lauri Inkeroisen, 21, kanssa. Jo kesällä joukkueen harjoitusrinkiin liittynyt Inkeroinen siirtyy Hämeenlinnaan Kakkosen B-lohkosta tutusta Kaarinan Pojista. Kaarinassa Inkeroinen vietti edelliset kolme kautta. Ennen KaaPoa Inkeroinen on edustanut kasvattajaseuraansa Auran Palokunnan Urheilijoita, eli APU:a, Liedon Palloa ja Turun Interiä. Hämeenlinnaan Inkeroisen toi paitsi jalkapallo, myös opinnot Hämeen ammattikorkeakoulussa.

- Olen tosi iloinen, että opiskelemaan muutettuani pääsen jatkamaan rakasta harrastustani Kakkosen tasolla ja vieläpä organisaatiossa, jossa arki on laadukasta ja asiat pyritään tekemään hyvin. HJS oli muutenkin tosi luonnollinen valinta. Jätkät ottivat minut todella hyvin vastaan, kun liityin treenirinkiin kesällä.

- Minulle on myös tärkeää, että seura haluaa kehittyä ja viedä pelaajia eteenpäin. Henkilökohtaisesti tavoitteena on päästä pelaamaan paljon ja kehittyä maalivahtina sekä tietysti auttaa joukkuetta voittamaan.

HJS:n vakiokalustoon ja kokeneeseen kaartiin kuuluva Eero Viljanen, 25, aloittaa kasvattiseuransa edustusjoukkueessa jo viidennen kautensa. Viime kaudella torjuntavastuun Joonas Immosen kanssa jakanut Viljanen pelasi päättyneellä kaudella kymmenen sarjaottelua sekä kaksi Cupin ottelua.

- Tauko teki hyvää, mutta kiva palata kentälle jälleen, kyllä ne pallotkin alkaa tästä taas tarttumaan.

- Joukkueeseen on tulossa sopivasti muutoksia, mutta saamme varmasti laadukkaan ryhmän tänne jäävien runkopelaajien ympärille edelliskausien tapaan. Hienoa saada sopimus maaliin ja aloittaa työntekoa kohti viidettä kautta HJS:n paidassa.

Puronaho mielissään

Maalivahtien valmennuksesta kaiken muun arvokkaan työnsä ohessa vastaava Jaakko Puronaho on tyytyväinen maalivahtikaksikon päästyä sopimuksiin.

- Lauri on meille vielä melko katsomaton kortti, mutta on jo muutaman vuoden ajan ollut Kakkosen tasolla. Lauri on käynyt Turussa laadukkaan maalivahtikoulun ja omaa ehdottomasti potentiaalia kehittyä johtavaksi pelaajaksi Kakkosessa.

- Eerohan saa joukkueessa jo konkarin viitan. Pitkäaikaisena maalivahtina Eero on tärkeä mies kentällä ja sen ulkopuolella, tuoden tärkeää jatkuvuutta toimintaan. Lisäksi Eero ottaa jatkuvasti kehitysaskeleita maalivahtina. Eero on rauhallinen ja on nyt jo miltei legendaarisen Istvan Tarlosin veroinen lähitorjuja.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ