Artikkeli 21, artikkelikuva 1 (1)

Kuva: Janne Heinonen

Lauri Kesti palaa HJS:n paitaan kaksivuotisella sopimuksella

Hämeenlinnan Jalkapalloseura on tehnyt kauden 2021 loppuun asti kattavan sopimuksen Lauri Kestin (s. 2002) kanssa. HJS:n oma kasvatti siirtyy takaisin valkopaitoihin Helsingin Jalkapalloklubin organisaatiosta, jonne lupaava laitapelaaja siirtyi kaudella 2018 pelatun läpimurtokauden jälkeen HJS:n pudottua Kakkosesta.

Lauri Kesti pelasi läpimurtokauden miesten tasolla kaudella 2018 ottaessaan ennakkoluulottomilla otteilla paikan HJS:n avauskokoonpanosta (Kuva: Riku Hasari)

Tavoitteena ammattilaisuus

Oikean laidan monipuolisena pelaajana Lauri tuo valmentaja Hakasen työkalupakkiin yhden laadukkaan vaihdoehdon lisää, sillä laitapelaaja pystyy pelaamaan sekä oikean puolustajan tontilla, että ylempänä kenttäryhmityksessä. Hämeenlinnaan pelaaja päätyi laadukkaan arjen vuoksi.

– Seura ja joukkue ovat minulle tuttuja, joten HJS valikoitui uudeksi seuraksi useamman vaihtoehdon joukosta. Arjen yhdistäminen täällä jalkapalloon on järjestetty hyvin ja kasvattajaseuran paitaa on aina kunnia kantaa.

– Kaurialaan on hieno palata ja odotan innolla sitä hetkeä kun pääsen kentälle kotiyleisön edessä. Tykkään haastaa kentällä ja pyrkiä luomaan paikkoja keskityksien muodossa laidalta.

– Nyt keskittyminen on täysin arjen laadukkaassa tekemisessä, mutta pidemmän aikavälin tavoite minulla on ammattilaisuus ja päästä pelaamaan Hollannin pääsarjassa.

Laadukas vahvistus

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen, kun saa miehistöön lisää laatua ja leveyttä laitakaistalle.

– Lauri on tälle sarjatasolle laadukas pelaaja, joka tuo meille hyvän vaihtoehdon pelaamiseen. Hyvänä 1 vs 1 pelaajana ja hyviä keskityksiä antavana laiturina saamme luotua lisäuhkaa vastustajalle. Monipuolisena pelaaja häntä voidaan myös käyttää useammalla paikalla, mikä on hyvä lisä.

– Hienoa, että eteenpäin pyrkivät pelaajat haluavat tulla meille pelaamaan ja näkevät tämän varteenotettavana vaihtoehtona.

Joukkue valmis – katse jo ensi kauden rakentamiseen

Seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan Lauri Kestin sopimuksen myötä joukkue on valmis ja siirtomarkkinoille seura ei tähyile ilman loukkaantumisia. Joukkueen rakentaminen kohti kautta 2021 etenee myös aikataulussaan.

– Joukkue on pelannut sarjassa hyvin ja meillä on kasassa laadukas ryhmä, joka pystyy haastamaan kaikki joukkueet sarjassa kuten perjantai osoitti.

– Vaikka Huhtaloiden siirron yhteydessä linjasimme, että joukkue on täysi, niin tämä Kestin sopimus on myös jo osa ensi kauden rakentamista. Aktiivisesti emme etsi uusia pelaajia tälle kautta, vaan nyt valmentajilla on työkalupakissa sekä laatua että määrää tälle sarjatasolle.

– Rakennamme taustalla jo ensi kauden joukkuetta ja uskon, että pääsemme julkaisemaan merkittäviä jatkosopimuksia elokuun aikana. Meillä on hyvä ja laadukas runko, jonka päälle rakentaa tulevaa kautta pitkäjänteisesti.

– HJK:n kanssa neuvottelut Laurin siirrosta etenivät hyvässä hengessä ja seurojen välillä on sovittu, että siirtosopimuksen yksityiskohtia ei julkaista.

Artikkelikuva: Janne Heinonen

Artikkeli 21, kuva 2
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ