golf 1

HJS Hämeenlinna operoi jatkossa Linnanpuiston ratagolfaluetta.

Linnanpuiston Ratagolf HJS:n hallintaan

HJS kehittää kentän ulkopuolista toimintaansa ja hallinnoi jatkossa Linnanpuistossa sijaitsevaa ratagolfia, seura on sopinut liiketoiminnan vuokraamisesta FC Hämeenlinna ry:n kanssa. Seuran tavoitteena on kehittää radasta viihtyisä ajanviettopaikka kaiken ikäsille ja olla aktiivinen toimija koko Linnanpuiston kehittämisessä.

 • Ratagolf palvelee päivittäin kello 12-19 asiakkaita ja muina aikoina pelaamaan pääsee maila-automaatin kautta.
 • Kahviossa myynnissä virvokkeita ja pientä purtavaa sekä jäätelöä
 • Aurinkoisella terassilla anniskeluoikeudet.
 • Mahdollisuus varata yksityistilaisuuksiin (koko alueella anniskeluoikeudet) 

  Hinnasto 2021

 • Aikuisten lippu: 6€
 • Lasten lippu: 3€
 • Perhelippu (2+2): 10€
 • Koko kauden kausikortti ratagolfille 50€
  Alennusryhmien hinnat 2021
 • Aikuisten lippu 4€
 • Lasten lippu 2€
 • Kausikortti 30€
  Alennusryhmiä ovat: eläkeläiset, työttömät, Hämeenlinnan Jalkapalloseuran jäsenet, HJS:n kausikorttilaiset, varusmiehet.

Tilaukset ja tiedustelut:

Ville Dahlman
044 2352435
ville.dahlman@hjs.fi

Yhteiskunnallinen liiketoiminta-ajatus taustalla

HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan kenttäaluetta kehittämällä on mahdollista luoda liiketoimintaa, joka kantaa yhteiskunnallisen vastuun sekä mahdollistaa seuran urheilutoiminnan resurssoinnin.

- Urheiluseurojen tulee olla aktiivisia toimijoita omissa yhteisöissään. Tämän ratagolfhankkeen myötä tulemme työllistämään sekä nuoria kesätyöntekijöitä työuransa alkutaipaleella, että mahdollistamaan työpaikkoja myös heille, jotka ovat pudonneet syystä tai toisesta työelämästä. Vahvan yritysverkoston kautta kykenemme varmasti ohjaamaan työllistettäviä henkilöitä myös yritysten palvelukseen.

- Viimeistään korona-aika on asettanut seuratoiminnan uuden haasteen eteen ja meidän on kehitettävä määrätietoisesti tapoja urheilutoiminnan rahoittamiseksi muulla liiketoiminnalla. Olemme jo aloittaneet työhyvinvointipalvelut ja tilavuokrauksen, joten tämä on looginen askel tällä saralla.

- Erityisen ylpeä olen tästä tausta-ajatuksesta koko hankkeessa, että tavoitteemme on tuoda ihmisiä takaisin työelämään.

Aluetta kehitettävä määrätietoisesti

Alueen infrastruktuuri on Dahlmanin mukaan ehostuksen tarpeessa ja seura tulee kehittämään aluetta maltillisesti kohti koko perheen oleskelukeidasta.

- Sijainti on erittäin hyvä, meillä on mm kaupungin aurinkoisin terassi anniskeluoikeuksilla. Olemme teettäneet alueen kehittämiseksi suunnitelman Hämeen Ammattikorkeakoulun opiskelijalla ja se on meidän tavoitetila alueen kehittämisessä.

- Alueen kehittäminen vaatii kuitenkin resursseja, joten ensi vaiheessa uudistamme kahviorakennuksen terassin sekä osan radoista. Suurempien remonttien aika on tulevina vuosina.

Perinteinen jalkapallon varainhankinnan muoto

Perinteisesti Linnanpuiston Ratagolfia on hallinnoinut FC Hämeenlinna, jonka puheenjohtaja Tapio Virtanen on tyytyväinen perinteen jatkajan löydyttyä jalkapalloperheestä.

- Olemme tehneet HJS:n edustusjoukkueen kanssa yhteistyötä jalkapallomatkojen sekä Ratagolfin tapahtumien muodossa jo aiemmin. On hienoa ja loogista, että rataa operoi jatkossa HJS!

Paikallisen edustusjalkapallon perinteet tuodaan esille myös jatkossa ratagolfilla toteaa Ville Dahlman, jonka työura on aikanaan alkanut ratagolfin asiakaspalvelutehtävissä.

- Vuonna 2004 aloitin työelämän tällä samalla radalla, joten alue on tuttu. Tulemme säilyttämään FC Hämeenlinnan myös alueella näkyvissä, koska ilman heidän tekemää pioneerityötä me emme olisi se seura, joka olemme tällä hetkellä.

Suunnitelmissa viikko- ja kausikisat sekä avajaiset

HJS:n tavoitteena on elävöittää aluetta järjestämällä radalla säännöllisesti kilpailuja, sekä muuta oheistoimintaa.

- Rata on avoinna tästä päivästä alkaen, mutta varsinaiset avajaiset pidetään lomakauden alussa.

- Tarkoitus on myös järjestää useampia teemapäiviä alueella, jolloin parhaat tulokset palkitaan.

- Myös koko kauden parhaiden pelaajien loppuhuipennus järjestetään syksyllä ja silloin palkinnot ovat varmasti kohdillaan.

HJS x STEELERS YHTEISKAUSARI MYYNNISSÄ

HJS:n ja Steelersin yhteiskausarit myynnissä NYT! Kuvaa klikkaamalla lisätietoja!

Seuraava kotiottelu - linkistä klikkaamalla Solidsportin kanavalle

HJS kohtaa seuraavaksi harjoitusottelussa Kakkosen A-lohkossa pelaavan Atlantis FC:n keskiviikkona 12.5. kello 19.15 Meijerin Kentällä

HJS - Atlantis FC Solidsport-kanavalla (€)

Peli pelataan Meijerin Kentällä ja pyydämme, että yleisöä ei kokoonnu kentän ulkopuolelle katsomaan ottelua.

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ