210217-Rekry-HD

HJS Hämeenlinna etsii vahvistusta myyntitiimiinsä!

Avoin työpaikka: myyntipäällikkö

HJS Hämeenlinna on voimakkaasti tulevaisuuteen katsova Kanta-Hämeen huippujalkapallon tekijä. Matkamme on vasta alussa ja haluamme mukaamme uusia tekijöitä rakentamaan kuningaslajin parempaa tulevaisuutta.

Seuramme keskittyy vain huippujalkapallon kehittämiseen, mutta toimimme kiinteässä yhteistyössä junioritoimintaa pyörittävän Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa.

Etsimme joukkoomme uusasiakashankintaan keskittyvää myyntipäälliköä / yritysmyyjää, joka tuo omalla persoonallaan ja tekemisellään lisää energiaa myyntiin ja haluaa olla mukana kehittämässä meistä entistä haluttavampaa kumppania yrityksille. Tarkka tehtäväsi muovautuu oman osaamisesi, kiinnostuksesi ja resurssiesi mukaisesti.

Tukenasi on osaava ja kehittyvä organisaatio, jossa hulluintakaan ideaa ei jätetä kääntämättä! Tehtävässäsi saat keskittyä vain myyntiin ja sen kehittämiseen - olemaan osa meidän intohimoista HJS Perhettä, joka on matkalla kohti unelmia!

Työstä maksetaan tuloksesi mukainen palkkaus

Kiinnostuitko - tässä saattaa olla unelmaduuni, joko täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti! Laita hakemuksesi sähköpostille 8.3.2021 mennessä otsikolla "HAKEMUS / YRITYSMYYJÄ" osoitteeseen ville.dahlman@hjs.fi

Lisätiedot:

Ville Dahlman
toiminnanjohtaja
HJS Hämeenlinna
044 2352435 (arkisin 09.00 - 18.00)
ville.dahlman@hjs.fi

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ