210217-Rekry-HD

HJS Hämeenlinna etsii vahvistusta myyntitiimiinsä!

Avoin työpaikka: myyntipäällikkö

HJS Hämeenlinna on voimakkaasti tulevaisuuteen katsova Kanta-Hämeen huippujalkapallon tekijä. Matkamme on vasta alussa ja haluamme mukaamme uusia tekijöitä rakentamaan kuningaslajin parempaa tulevaisuutta.

Seuramme keskittyy vain huippujalkapallon kehittämiseen, mutta toimimme kiinteässä yhteistyössä junioritoimintaa pyörittävän Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa.

Etsimme joukkoomme uusasiakashankintaan keskittyvää myyntipäälliköä / yritysmyyjää, joka tuo omalla persoonallaan ja tekemisellään lisää energiaa myyntiin ja haluaa olla mukana kehittämässä meistä entistä haluttavampaa kumppania yrityksille. Tarkka tehtäväsi muovautuu oman osaamisesi, kiinnostuksesi ja resurssiesi mukaisesti.

Tukenasi on osaava ja kehittyvä organisaatio, jossa hulluintakaan ideaa ei jätetä kääntämättä! Tehtävässäsi saat keskittyä vain myyntiin ja sen kehittämiseen - olemaan osa meidän intohimoista HJS Perhettä, joka on matkalla kohti unelmia!

Työstä maksetaan tuloksesi mukainen palkkaus

Kiinnostuitko - tässä saattaa olla unelmaduuni, joko täysipäiväisesti tai osa-aikaisesti! Laita hakemuksesi sähköpostille 8.3.2021 mennessä otsikolla "HAKEMUS / YRITYSMYYJÄ" osoitteeseen ville.dahlman@hjs.fi

Lisätiedot:

Ville Dahlman
toiminnanjohtaja
HJS Hämeenlinna
044 2352435 (arkisin 09.00 - 18.00)
ville.dahlman@hjs.fi

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ