Miika Kolsi HJS:n takalinjoille

Miika Kolsi on HJS:n uusi sopimuspelaaja. KUVA: Kuvaus Kankainen.
Miika Kolsi on HJS:n uusi sopimuspelaaja. KUVA: Kuvaus Kankainen.

Haminalaislähtöinen puolustaja Miika Kolsi, 22, siirtyy HJS:n riveihin kaudeksi 2022. 

Haminan Pallo-Kissojen Nappulaliigassa viisivuotiaana jalkapallouransa aloittanut Kolsi saapuu Hämeenlinnaan viime kaudella Kakkosen A-lohkossa pelanneesta Mikkelin Pallo-Kissoista, jossa kovaotteinen puolustaja pelasi yhtä pelikiellon takia huilattua ottelua lukuun ottamatta täydet minuutit kantaen hihassaan kapteeninnauhaa. 

Ennen Mikkeliin siirtymistään Kolsi oli kolmen kauden ajan FC KTP:n sopimuspelaaja pelaten kotkalaisten paidassa Ykköstä sekä yhteistyöseurojen MyPan ja Kouvolan Susien paidassa Kakkosta. 

– Pelaajana olen periksiantamaton taistelija. En välttämättä ole se kaikista teknisin tai taitavin kaveri, mutta korvaan sen sillä, että annan aina kaikkeni. Vihaan häviämistä on kyseessä sitten sarjapeli tai treenien loppupeli. Haluan aina voittaa, Kolsi analysoi. 

– Koen olevani johtava pelaaja ja haluan ottaa vastuuta. Mikkelissä nautin, kun sain kantaa kapteeninnauhaa hihassani. Johdan omalla esimerkillä ja tekemisellä treeneissä ja peleissä. Kaurialan katsojille voin paljastaa etukäteen sen verran, että rakastan taklata ja pelata kovaa. Olen sellainen perinteinen ahtaajafutari. Työnteosta homma ei tule jäämään kiinni. Kunnianhimoa ja määrätietoisuutta löytyy ja vaadin itseltäni, mutta myös joukkuekavereiltani aina paljon, Kolsi jatkaa. 

Tuorein HJS-perheen jäsen on intohimoinen jalkapallomies sivurajan molemmin puolin ja tavoitteita löytyy pelaamisen lisäksi myös valmennuspuolella. 

– Siirryn Hämeenlinnaan, koska olen kuullut seurasta paljon hyvää. Kaupungissa on hyvät olosuhteet ja joukkue, jonka kanssa pystyn kehittämään itseäni pelaajana. HJS:ssä pystyn lisäksi yhdistämään pelaamisen ja valmentamisen, sillä molemmat puolet kiinnostavat minua. Totta kai tavoitteena on pelata hyvä kausi ja sitä kautta auttaa joukkuetta menestymään, Kolsi päättää. 

Päävalmentaja Lauri Hakanen toivottaa uuden tulokkaansa tervetulleeksi innokkaana ja kovin odotuksin. 

– Olen erittäin iloinen, että Miika saatiin Hämeenlinnaan. Kyseessä on monipuolinen ja urheilullinen puolustuspään pelaaja, joka sopii meidän pelityyliimme erinomaisesti useammallekin pelipaikalle, Hakanen kommentoi. 

– Miikalla on hyvä syöttövalikoima ja uskallus pelata pallon kanssa, mutta myös sopivasti kovuutta ja aitoa puolustajan mentaliteettia. Pelillisten ominaisuuksien lisäksi Miika tuo myös lisää johtajuutta joukkueen takalinjoille, Hakanen lisää. 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ