HJS-yhteistyössä-2021-web2

Stadium ja Nike vaatettavat HJS:n edustusjoukkueen kaudet 2021 - 2026

Stadium ja Nike vaatettavat HJS:n 2021 - 2026

HJS:n edustusjoukkueen varustemerkkinä toimii kaudet 2021 - 26 Nike ja varusteiden toimittajana Stadium. Pitkäaikainen yhteistyökumppanuus saa näin jatkoa myös tulevaisuudessa ja edustusjoukkueen pelaajat pukeutuvat jatkossakin yhteiseen tuoteperheeseen Hämeenlinnan Jalkapalloseuran junioreiden kanssa. Tämä lisää entisestään yhteenkuuluvuuden tunnetta ja tuo Kaurialan sankarit entistä lähemmäs junioreita.

Pitkäaikaisen yhteistyön jatkaminen on luonnollista, sillä molemmilla osapuolilla on erittäin hyvät kokemukset aiempien kausien toiminnasta. Stadium Teamsales Finlandin aluejohtaja Petteri Ahokoski korostaa yhteisten arvojen kohtaamista aidon yhteistyön syntymiseksi.

- HJS on Kanta-Hämeen alueen valovoimaisimpia ja merkittävimpiä jalkapalloseuroja ja me Stadiumilla olemme innoissamme siitä, että pääsemme jatkamaan hyvin toiminutta, sekä puolin ja toisin esimerkillisesti organisoitua yhteistyötä tulevien kausien ajan.

- Stadiumin ja HJS:n arvot kohtaavat erinomaisella tavalla, ja koemme oman roolimme tärkeäksi olla mukana seuran matkassa Kohti Unelmia.

Yhteenkuuluvuuden tunne osana seuran indentiteetin rakentamista

Seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlman korostaa edustusjoukkueen ja junioritoiminnasta vastaavan Hämeenlinnan Jalkapalloseuran muodostaman HJS Perheen yhteenkuuluvuuden tunnetta.

- Meille edustusjoukkueessa on erittäin tärkeää, että pelaajamme toimivat paikallisina esikuvina junioripelaajille. Konkreettisesti tämä näkyy nyt jatkuvan yhteistyön muodossa siten, että sekä juniorit että edustusjoukkueen pelaajat toimivat saman vaatemerkin alla.

- Niken ja Stadiumin ollessa myös Palloliiton varustekumppaneita on tällä sopimuksella myös erittäin suuri imagollinen arvo meille. Yhteistyötä tullaan myös syventämään sopimuskauden aikana yhteisillä tapahtumilla, jotka palvelevat kaikkien sopimusosapuolten tarpeita yhteistyön saralla.

 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ