HJS-I-Kissat-22

Ossi Lehtonen aiheutti Ilves-Kissojen puolustukselle harmia jo kaudella 2019.

Kuva: Riku Hasari

Ossi Lehtonen jatkosopimukseen

Tervakosken Padossa jalkapallon aloittanut Ossi Lehtonen (s.2001) on solminut HJS:n kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen, joka pitää nopeajalkaisen hyökkääjän valkopaidassa kauden 2023 loppuun asti.

Kaudella 2019 Ossi teki läpimurron miesten peleihin kuulumalla Kolmosessa HJS:n tehokkaaseen hyökkäysarsenaaliin, mutta kausi 2020 jäi surullisen torsoksi pelaajan loukkaannuttua keväällä ennen Kakkosen alkamista. Hyviä esityksiä talven otteluissa esittänyt laituri palasi intensiivisen kuntoutuksen jälkeen kauden lopussa myös pelaavaan kokoonpanoon ja pääsi kentälle kauden kahdessa viimeisessä ottelussa.

- Äärimmäisen hieno tunne jatkaa pelaamista HJS:n riveissä! Viime kaudesta jäi hampaankoloon hyvin paljon, sillä hyvin menneen talven jälkeen odotukset olivat itselläni todella korkealla kauden suhteen. Tulevalla kaudella uskallan luvata, että Kaurialan yleisö näkee varmasti rohkeasti pelaavan kotijoukkueen, joka taistelee pisteistä kaikkia sarjassa vastaantulevia jengejä vastaan. Iso kiitos Jaakko Puronaholle kuntoutuksesta.

Valmentaja Hakasen kommentit

- Ossi on valmentajalle hyvä työkalu pakkiin. Pelaajana hän sopii monipuolisesti hyökkäyspään eri rooleihin ja pystyy ominaisuuksillaan luomaan uhkaa vastustajalle.

- Odotukset ovat Ossin suhteen tietysti korkealla, sillä otteet Kakkosen Cupissa ja viime talven harjoituspeleissä mm FC Hakaa vastaan kertovat, että pelaajalla on kovan luokan potentiaali sekä ominaisuudet pelata hyvää jalkapalloa tällä tasolla. Pitkä sopimus on myös tärkeä signaali, että rakennamme joukkuetta useamman vuoden aikajänteellä.

Lehtonen Ossi DSC_4254

Ossi Lehtonen jatkaa Kaurialan yleisön viihdyttämistä tulevinakin vuosina

Kuva: Marko Tammela / Kuvapalvelu Tammela

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ