HJS-I-Kissat-22

Ossi Lehtonen aiheutti Ilves-Kissojen puolustukselle harmia jo kaudella 2019.

Kuva: Riku Hasari

Ossi Lehtonen jatkosopimukseen

Tervakosken Padossa jalkapallon aloittanut Ossi Lehtonen (s.2001) on solminut HJS:n kanssa kolmivuotisen jatkosopimuksen, joka pitää nopeajalkaisen hyökkääjän valkopaidassa kauden 2023 loppuun asti.

Kaudella 2019 Ossi teki läpimurron miesten peleihin kuulumalla Kolmosessa HJS:n tehokkaaseen hyökkäysarsenaaliin, mutta kausi 2020 jäi surullisen torsoksi pelaajan loukkaannuttua keväällä ennen Kakkosen alkamista. Hyviä esityksiä talven otteluissa esittänyt laituri palasi intensiivisen kuntoutuksen jälkeen kauden lopussa myös pelaavaan kokoonpanoon ja pääsi kentälle kauden kahdessa viimeisessä ottelussa.

- Äärimmäisen hieno tunne jatkaa pelaamista HJS:n riveissä! Viime kaudesta jäi hampaankoloon hyvin paljon, sillä hyvin menneen talven jälkeen odotukset olivat itselläni todella korkealla kauden suhteen. Tulevalla kaudella uskallan luvata, että Kaurialan yleisö näkee varmasti rohkeasti pelaavan kotijoukkueen, joka taistelee pisteistä kaikkia sarjassa vastaantulevia jengejä vastaan. Iso kiitos Jaakko Puronaholle kuntoutuksesta.

Valmentaja Hakasen kommentit

- Ossi on valmentajalle hyvä työkalu pakkiin. Pelaajana hän sopii monipuolisesti hyökkäyspään eri rooleihin ja pystyy ominaisuuksillaan luomaan uhkaa vastustajalle.

- Odotukset ovat Ossin suhteen tietysti korkealla, sillä otteet Kakkosen Cupissa ja viime talven harjoituspeleissä mm FC Hakaa vastaan kertovat, että pelaajalla on kovan luokan potentiaali sekä ominaisuudet pelata hyvää jalkapalloa tällä tasolla. Pitkä sopimus on myös tärkeä signaali, että rakennamme joukkuetta useamman vuoden aikajänteellä.

Lehtonen Ossi DSC_4254

Ossi Lehtonen jatkaa Kaurialan yleisön viihdyttämistä tulevinakin vuosina

Kuva: Marko Tammela / Kuvapalvelu Tammela

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ