HJS-JUNIOREILLE

HJS-junioripelaajien sisäänpääsy otteluihin 

Paikallisen jalkapallokulttuurin kehittymiseksi on erittäin tärkeää, että HJS:n nuoret tulevaisuuden tähdet löytävät sankoin joukoin edustusjoukkueen otteluihin.

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran pelaajajäsenillä (alle kouluikäiset naperopelaajat mukaan luettuna) on vapaa pääsy HJS:n kotiotteluihin seuran jäsenkortilla. Toivomme myös, että edustusjoukkueen otteluissa tunnustettaisiin seuran väriä pukeutumalla HJS-vaatteisiin.

HJS-toimihenkilöiden liput edustusjoukkueen otteluihin

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran toimihenkilöt ovat oikeutettuja alennusryhmien lipunhintaan (5€). Oikeus alennusryhmien lipun ostamiseen on todistettava seuran jäsenkortilla.

Pallopojat/-tytöt

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran juniorijoukkueille jaetaan vuorot toimia otteluissa pallopoikina/-tyttöinä.

Saattajat

Mikään ei ole hienompaa kuin saattaa oman kaupungin idolit Kaurialan nurmelle legendaarisia portaita pitkin taistelemaan pisteistä.

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran juniorijoukkueille jaetaan vuorot, jolloin joukkueen pelaajat toimivat saattajina edustusjoukkueen otteluissa.

Alle 12-vuotiaiden saattajien seurassa otteluun pääsee yksi täysi-ikäinen ilmaiseksi.

Kummipelaaja

Jokaiselle Hämeenlinnan Jalkapalloseuran juniorijoukkueelle määritetään edustusjoukkueen pelaajista "joukkuekummiksi" yksi pelaaja, joka vierailee joukkueen tapahtumissa kauden aikana.

HUOM! KORONARAJOITUSTEN OLLESSA VOIMASSA VOIMME JOUTUA RAJAAMAAN HÄMEENLINNAN JALKAPALLOSEURAN PELAAJAJÄSENTEN ILMAISTA SISÄÄNPÄÄSYÄ OTTELUIHIN!

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ