O49A2924

Otto Kautto antaa näyttöjä U16 maajoukkueen pelitapahtumassa Kesäkuussa Eerikkilässä.

Kuva: Kai Savonniemi

Otto Kautto U16 pelileirille Eerikkilään

HJS:n edustusjoukkueeseen talven aikana noussut Otto Kautto (s.2005) on kutsuttu Suomen U16 maajoukkuetapahtumaan Eerikkilään kesäkuun alussa. Ikäluokka leireilee 6. - 9.6. Eerikkilän Urheiluopistolla ja pelaa sisäisiä harjoitusotteluita.

Ikäluokan maajoukkuevalmentaja Erkka V. Lehtola kertoo Palloliiton tiedotteessa leirityksen taustoista seuraavaa:

Joukkueet pelaavat yhdet pelit sekä 6. että 7. kesäkuuta. Kolmas leiripäivä on palauttava, ja päätöspäiväksi tehdään näillä näkymin uudet joukkuejaot. Tällöin pelataan vielä yhdet pelit, joten jokaiselle joukkueelle on luvassa kolme ottelua.

– Alueturnaus jäi pelaamatta koronan takia joulukuussa, ja tämä on samankaltainen tapahtuma. Kun ei ole ollut myöskään maaotteluita ja BSM-sarjan alku viivästyi, on selvää, että minulla on valtava tarkkailu- ja tietovaje tästä ikäluokasta. Mukana on iso määrä valmentajia ja muita taustoja, jotta pystymme tarkkailemaan pelaajia mahdollisimman hyvin, Lehtola toteaa.

– Tämän takia päätimme järjestää ison pelitapahtuman, jossa on mukana paljon poikia. On myös selvää, että mukana listalla voisi olla monia muita suomalaispelaajia.

Lehtolan mukaan leirillä kerrataan maajoukkueen pelitapaa videoiden kautta, mutta ajatuksena on nähdä pelaajia pelaamassa omilla vahvuuksillaan. Pelaajat olivat varsin hyvin saatavilla, vaikkakin kymmenkunta leirille kaavailtua pelaajaa kärsii loukkaantumisista. Kahden ulkomailla pelaavan kanssa sovittiin, että he osallistuvat vasta seuraavalle leirille.

– Haluan kiittää seuravalmentajia hyvästä yhteistyöstä. Olen saanut heiltä nähtäväksi videoita, ja vaikka ajankohta on kaikille haastava, ovat kaikki suhtautuneet leirin järjestämiseen todella ymmärtäväisesti.

Lue lisää Palloliiton verkkosivuilta:

https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/u16-pojat-nimetty-kesakuun-pelileirille

 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ