TYÖHYVINVOINTIPALVELUT

HJS Akatemia ry:n työhyvinvointipalvelut

HJS Akatemia ry on laajentanut tarjoomaansa yhteistyökumppaneille luomalla yrityksille tarjottavan työhyvinvointikonseptin yhteistyössä Tapio Suomisen, Juuso Ahon sekä Ann-Mari Nordenswanin kanssa.

Yrityksille on tarjolla kaksi valmista vaihtoehtoa Kaurialan historiallisessa ympäristössä. Lisäksi pöytä on aina avoin uusille ideoille ja toteutamme mielellämme juuri Teidän yritykselle räätälöidyn tyhy-paketin tiloissamme.

 

Tekijämme

HJS, Tapio Suominen
Kuva: Sara Aaltio

Tapio Suominen on Ylen urheilulähetyksistä monille tuttu toimittaja, jonka johdolla tyhy-päivissä saa luennon hämeenlinnalaisen urheilun historiasta ja tarinoita urheilutoimittajavuosilta.

– Tein 30 vuoden työuran Ylellä. Niiltä vuosilta mukaan tarttui tuhansia tarinoita, joita mielelläni jaan kanssanne. Luennoin mielelläni myös Hämeenlinnasta urheilu- ja olympiakaupunkina. Esiintymistaitoa olen opettanut vuodesta 1997. Tarjoan ohjeita ja käytännön vinkkejä parempaan esiintymiseen, Suominen esittelee.

 

HJS, Ann-Mari Nordenswan
Kuva: Sara Aaltio

Ann-Mari Nordenswan on Voimavaravalmennus Vaisto Oy:n valmentaja ja yrittäjä. Nordenswanin johdolla yritysten on mahdollista kehittää työyhteisötaitoja.

– Ihmisillä on suuri nähdyksi ja kuulluksi tulemisen tarve. Oivalluttavilla kysymyksillä autan työyhteisöä tunnistamaan omat voimavaransa ja ottamaan ne jokapäiväiseen käyttöön. Olen jämäkkä ja empaattinen valmentaja, ja pidän huolen siitä, että työyhteisö saa lisää läsnäoloa ja rentoutta sekä virtaa ja energiaa, Nordenswan kuvailee.

HJS, Juuso Aho
Kuva: Sara Aaltio

Juuso Aho on entinen erikoisjoukkosotilas ja tätä nykyä urheilijoiden oheisharjoitteluun syventynyt valmentaja. Aho on kiertänyt työtehtävien perässä ympäri maailmaa ja työskennellyt esimerkiksi Formula 1:ssä ja yritysjohtajien valmentamisen parissa. Nyt Aho on palannut maailmankierrokseltaan takaisin syntymäkaupunkiinsa Hämeenlinnaan. Ahon johdolla keskitytään erityisesti kehonhuoltoon.

– Hämeenlinnaan paluuni jälkeen olen halunnut tehdä oman osani hämeenlinnalaisen urheilun ja liikunnan kehittämiseksi sekä antaa jotain takaisin siitä, mitä kaikkea olen itse täältä saanut. Yhteistyö HJS:n kanssa ja toimiminen tyhy-projektissa on hieno mahdollisuus auttaa yli tuhatta nuorta ja lasta liikuttavaa organisaatiota, Aho kehuu.

 

Tyhy-paketit yrityksille

Tyhy 1

Ohjelman kesto kolme (3) tuntia.

  • Hämeenlinnan urheiluhistoria tai tarinoita arvokisojen takahuoneesta / Tapio Suominen / 60 min
  • Lihashuoltoharjoittelu / Juuso Aho / 60 min
  • Tiimiharjoite / Ann-Mari Nordenswan / 60 min

Mahdollisuus tilata erikseen ruokailu (aampala, brunssi, lounas tai päivällinen).

Tyhy-päivän yhteyteen voi myös varata erikseen HJS:n klubin ja saunan henkilöstön käyttöön.

Hinta:

Max 15 henkeä 1600,00€ alv 0

Max 30 henkeä 2800,00€ alv 0

Tarjoilut laskutetaan erikseen.

Tyhy 2

Ohjelman kesto noin kuusi (6) tuntia.

  • Urheilijan aamupala (sisältyy hintaan)
  • Verryttely / Juuso Aho
  • Harjoitukset (laji sovitaan asiakkaan kanssa) / Juuso Aho
  • Urheilijan lounas (sisältyy hintaan)
  • Tiimiharjoite / Ann-Mari Nordenswan
  • Tarinoita urheilun kulisseista / Tapio Suominen

Mahdollisuus ostaa erikseen päivään teetetty HJS-harjoitusasusetti yrityksen omalla painatuksella!

Hinta:

Max 20 henkeä 3000,00€ alv 0

Max 40 henkeä 4000,00€ alv 0

Hinnat sisältävät ruokailun (aamupala / lounas).

Tyhy-päivän yhteyteyteen voi myös varata erikseen HJS:n klubin ja saunan henkilöstön käyttöön.

Rakenna oma tyhy-pakettisi

Mahdollisuus rakentaa oma, täysin räätälöity paketti juuri Teidän yrityksen tarpeisiin!

Lisätiedot ja myynti

Eero Viljanen
eero.viljanen@hjs.fi
0503110699

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 40 574 7500

SEURAA MEITÄ