Paussulle jatkosopimus

Miika Paussu pelaa HJS:n paidassa myös tulevalla kaudella. KUVA: Hämeenlinnan Kuvapalvelu / Marko Tammela.
Miika Paussu pelaa HJS:n paidassa myös tulevalla kaudella. KUVA: Hämeenlinnan Kuvapalvelu / Marko Tammela.

HJS ja Miika Paussu, 19, ovat päässeet yhteisymmärrykseen kauden 2022 kattavasta sopimuksesta. Viime vuosina vammojen kanssa painineelle Janakkalan Pallon kasvatille tuleva kausi on HJS:n edustusjoukkueen mukana jo neljäs. Uusi kausi ei lähtenyt Paussun kohdalla liikkeelle kaikkein onnellisimpien tähtien alla, sillä mies kärsi ikävän ylävartalovamman joulukuulla. Tammikuu on mennyt toistaiseksi vammaa kuntouttaessa ja toisen intohimon eli kaunokirjallisuuden parissa, mutta täysi treenikunto ei ole enää kuitenkaan kaukana.

– Hienoa päästä jatkamaan hommia jengin kanssa. En malta odottaa täyttä treenikuntoa, kiva päästä valmistautumaan taas uuteen kauteen, Paussu tarinoi.

HJS:n valmennustiimiin kuuluvan Jaakko Puronahon runosuoni pulppusi tuoretta sopimusta kommentoidessaan hieman Paussua vuolaammin.

– Miika on yllätysvalmis ja juonikas pelaaja, joka pystyy ohittamaan pelaajia räjähtävien ominaisuuksiensa avulla. Pelipaikka on löytynyt viime vuosina laitakaistalta, mutta Miika pystyy pelaamaan myös keskikentän hyökkäävissä rooleissa. Miika tulee olemaan vammasta kuntouduttuaan tärkeä pala ensi kauden joukkueessa.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ