Perjantainen HJS-päivä huipentuu HJS:n ja Ilves-Kissojen mielenkiintoiseen kohtaamiseen

HJS ja Ilves-Kissat olivat törmäyskurssilla helmikuussa Kakkosen cupissa. HJS voitti tuolloin 2-0. KUVA: Kai Savonniemi.
HJS ja Ilves-Kissat olivat törmäyskurssilla helmikuussa Kakkosen cupissa. HJS voitti tuolloin 2-0. KUVA: Kai Savonniemi.

HJS:n ottelut jalkapallon Kakkosen B-lohkossa jatkuvat perjantaina, kun HJS-päivän kruununa nautitaan HJS:n ja Ilves-Kissojen välisestä ottelusta. Oivassa vireessä oleva HJS porskuttaa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa, mutta ei tule pääsemään huomenna helpolla, sillä Ilves-Kissat on sarjassa vain kolme pistettä HJS:ää perässä peräti kaksi ottelua vähemmän pelanneena.

Täksi kaudeksi Kakkoseen noussut tamperelaisjoukkue on pelannut siis vahvan alkukauden ja saapuu Hämeenlinnaan niin ikään kuuden tappiottoman ottelun jälkeen. Ainoan tappionsa kahdeksassa ottelussa se on kärsinyt toisella kierroksella sarjaa johtavalle Pargas IF:lle. Ilves-Kissat on pelannut erittäin tasaisia otteluita, sillä joukkueen otteluissa ei ole nähty yhtäkään yli yhden maalin eroa lopputuloksissa. HJS:n päävalmentajan Lauri Hakasen mukaan kotijoukkue on täysin tietoinen Ilves-Kissojen kovasta joukkueesta.

– Todella haastava vastustaja ja joukkue on pelannut tuloksellisesti hyvän alkukauden. Heitä ei ole varaa aliarvioida tippaakaan, siitä kertoo pistekertymä aikaisemmista otteluista. Heillä on kokemusta ja monenlaista osaamista eikä heidän hyvä alkukautensa ole minua yllättänyt, sillä heillä on laadukkaita pelaajia hyökkäyspäässä, jotka osaavat tehdä maaleja ja aiheuttaa uhkaa vastustajille. Puolustuksellisesti Ilves-Kissat on erittäin jämäkkä ja miehekäs joukkue.

HJS ja Ilves-Kissat kohtasivat toisensa helmikuussa Kakkosen cupissa. Tuolloin HJS oli Säästöpankki-areenalla pelatussa ottelussa parempi maalein 2-0 Santeri Steniuksen ja Valtteri Paanasen osumilla.

– Talvella näimme vähän mitä tuleman pitää, mutta kyllä heidän rivinsä ovat siitä vahvistuneet, Hakanen sanoo.

HJS astui EPS-otteluiden myötä keskelle kovaa otteluruuhkaa, sillä joukkue tulee ilman ottelusiirtoja pelaamaan seitsemän ottelua seuraavan kuukauden aikana. Pelien runsas määrä on huomioitava harjoittelun painotuksissa.

– Olemme keskittyneet, että olemme henkisesti ja fyysisesti valmiina otteluruuhkaan. Pelejä on tiiviiseen tahtiin, kun pelaamme omaa sarjaa ja osa pelaajista myös A:n, B:n ja reservijoukkueen (Janakkalan Pallo Kolmosessa) pelejä. Tärkeintä on, että harjoittelemme järkevästi ja palaudumme matsien välissä. Tasapainoilua se on, mutta fokus on tiukasti peleissä tulevat viikot ja totta kai lähdemme jokaista peliä voittamaan, Hakanen kertoo.

Perjantaina vietetään kovaa vauhtia perinteeksi muodostuvaa HJS-päivää. Portit Kaurialaan aukeavat jo kello 17:00 ja tapahtumaan on vapaa sisäänpääsy, jonka mahdollistavat HJS:n pääyhteistyökumppanit Hämeenlinnan kaupunki, Oma Säästöpankki ja Suomalainen Energiaosuuskunta. Tapahtuma-alueella on paljon mielekästä tekemistä ja HJS-päivä huipentuu kello 18:30 alkavaan HJS–Ilves-Kissat-otteluun, jossa panoksena on kolme tärkeää pistettä sarjataulukon kärkitaistelussa. Hakanen toivoo joukkueensa tueksi runsaslukuista yleisöä.

– Suuri suositus varsinkin heille, jotka eivät ole vielä käyneet seuraamassa HJS:n edustusjoukkueen peliä! Monenlaisia asioita voi oppia seuraamalla isompien poikien pelaamista. Luvassa on hyvää Kakkosen jalkapalloa ja kotijoukkue tekee kaikkensa voiton eteen, Hakanen lupaa.

HJS-Ilves-Kissat perjantaina 6.8. kello 18:30. Portit HJS-päivään avautuvat kello 17:00. Tapahtumaan vapaa pääsy. Tervetuloa!

Viime vuoden HJS-päivässä viihdyttiin runsaslukuisen yleisön voimin. KUVA: Tomi Vesaharju.
HJS-päivä-event

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ