Artikkeli 15, kuva

Pisteen sisällä toisistaan olevat HJS ja SalPa pelaavat isoista pisteistä

HJS jahtaa tärkeitä pisteitä tänään lauantaina, kun joukkue saa Kaurialassa vastaansa yhden pisteen ja sijan päässä vainuavan Salon Palloilijat. Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella kertaalleen Salossa. Elokuun ensimmäisenä päivänä pelattu ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen 2-2-tasapeliin. Enemmänkin oli otettavissa, mutta Santeri Steniuksen 75 minuutin johtomaali miesylivoimalla ei riittänyt, vaan Rasmus Karjalainen venytti silloiset isännät varsinaisen peliajan loppuhetkillä tasoihin. 

– Ensimmäisestä kohtaamisesta jäi paljon hampaankoloon. Tuhlasimme ottelussa tukun huippupaikkoja ja päästimme vastustajan vielä lopussa tasoittamaan alivoimalla, muistelee HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.  

SalPa on tällä kaudella pelannut tuloksellisesti varsin ailahtelevasti. Suuresta määrästä loukkaantumisia varsinkin alkukaudella kärsinyt joukkue on viime aikoina saanut pelaajia takaisin rinkiin ja Hämeenlinnaan saapunee iskukykyisempi joukkue kuin Salossa nähtiin.  

– Huomenna on vastassa kova joukkue, joka on viime kohtaamisesta vahvistunut huomattavasti. Sairastupa taitaa olla melko lailla tyhjentynyt ja sen myötä myös SalPa:n tulokset ovat viimeisen kuukauden aikana parantuneet, Hakanen kertoo.  

Tilanne Kakkosen B-lohkon keskivaiheilla on äärimmäisen tiukka. Sijalla kuusi olevan HJS:n ja kymmenentä viimeisen säilyjän paikalla olevan Grankulla IFK:n välistä eroa on vain neljä pistettä. HJS:n ero neljäntenä olevaan Atlantikseen on sekin vain kolme pistettä. Jokainen ottelu on tärkeä asemien vankistamisen suhteen ja Hakanen tietää ne kohteet, joita kehittämällä HJS sementoi paikkaansa lähemmäksi sarjataulukon ylä- kuin alapäätä.  

– Meidän pitää parantaa omaa hyökkäyspelaamistamme ja hyödyntää maalipaikkamme viime pelejä paremmin. Myös viime ottelussa päästetyt maalit olivat liian helppoja. Eli parannettavaa löytyy molemmista päistä kenttää. Hyvin yksinkertaisesti, meidän pitää olla edellisiä pelejä parempia molempien maalien edustoilla, joissa pelit ratkaistaan, Hakanen toteaa. 

HJS marssittaa kentälle tänään iskukykyisen joukkueen.  

– Pieniä vaivoja oli vielä ottelun aattona, mutta hyvistä lähtökohdista pääsemme itsekin otteluun lähtemään. Kulunut viikko on ollut pitkästä aikaa ehjä harjoitusviikko lähes koko joukkueen voimin ja valmistautuminen otteluun on sujunut suunnitelmien mukaan, Hakanen kertoo.  

HJS muistuttaa, että epidemiatilanne ei ole ohi. Älä osallistu 

ottelutapahtumaan jos olet sairaana tai tunnet itsesi vähääkään sairaaksi! 

HJS – SalPa Kaurialassa lauantaina 12.9. kello 17.00. Portit auki kello 16.00. Liput 8 euroa. Alle 12-vuotiaat ilmaiseksi. HJS:n jäsenet ilmaiseksi. 

Artikkelikuva: Kai Savonniemi.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ