Prince Mokuma jatkaa Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa

Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS Prince Mokuma Kakkonen jalkapallo
Kaurialan suosikki Prince Mokuma jatkaa Hämeenlinnassa kaudella 2022. KUVA: Kai Savonniemi.

Viime kaudella Kakkosen B-lohkon parhaaksi keskikenttäpelaajaksi valittu HJS-kasvatti Prince Mokuma, 22, on solminut vuoden jatkosopimuksen HJS:n kanssa.

“Jatkan todella hyvillä fiiliksillä HJS:ssä. Tämä on tuttu ympäristö, missä on hyvä olla ja tiedän, että koko organisaatio puhaltaa yhteen hiileen”, Mokuma hehkuttaa. 

Fanien suosikkipelaajien joukkoon kuuluva Mokuma on edustanut HJS:ää kaikilla sen Kakkosen kausilla. Viime kausi oli Kongon demokraattisessa tasavallassa syntyneelle ja 7-vuotiaana Hämeenlinnaan saapuneelle Mokumalle napakymppi, sillä mies valittiin kauden päätteeksi Kakkosen B-lohkon parhaaksi keskikenttäpelaajaksi.  

“Pelasin hyvin viime kautena ja siksi sain tunnuksen siitä. Tavoitteenani on olla ensi kaudella vielä parempi. Minulla on vahva luotto itseeni ja joukkueeseen”, Mokuma sanoo. 

Mokuma on ollut keskeinen osa HJS:n kehittymisessä varteenotettavaksi Kakkosen joukkueeksi ja odottaa tulevalta kaudelta taas yhtä kehitysloikkaa eteenpäin niin joukkueelta kuin itseltään. 

“Itseltäni odotan vielä suuremman roolin ottamista, koska tiedän pystyväni siihen. Pystyn antamaan vielä enemmän ja olemaan esimerkkinä kanssapelaajille työmoraalini kautta. Haluan omalla panoksellani viedä koko HJS:n organisaatiota eteenpäin. Annan aina itsestäni 100 prosenttia ja olen valmis kamppailemaan joka ikisestä pisteestä.”  

“Joukkueelta odotan periksiantamattomuutta ja loppuun asti taistelemista. Haluan, että jokainen pelaaja on sitoutunut ja luottaa pelityyliimme. Meillä on joukkueessa jo todella hyvä henki ja haluan, että se välittyy kaikille, jotka meidän otteluita tulevat seuraamaan” Mokuma kuvailee. 

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen ei peittele iloisuuttaan siitä, että Mokuma on joukkueen käytettävissä tällä kaudella.  

“Olen erittäin tyytyväinen, sitä ei käy kiistäminen. Tiedämme mitä saamme Princeltä ja toisaalta Prince tietää mitä hän saa meiltä.” 

Mokuma haki vaihtoehtoja pitkään ylemmiltä sarjatasoilta erittäin hyvän viime kauden jälkeen, mutta seuraavan stepin ottamiseen ei löytynyt oikeanlaisia vaihtoehtoja. 

Hakanen tietää pelaajan kehityskohteet seuraavan askeleen ottamiseksi.

“Tavoitteena on, että tämän kauden jäljiltä näytöt ovat sellaiset, että paikka ylempää löytyy ensi vuonna. Fysiikasta se ei jää kiinni tälläkään hetkellä, mutta pallollisen pelin kehittäminen ja laadun nostaminen sekä syöttövalikoiman monipuolistaminen ovat asioita, joiden avulla Prince voi seuraavat askeleet ottaa. Yksinkertaisten ja laadukkaiden perussuoritusten tekeminen nopeammin ja vähemmillä kosketuksilla on Princen tärkein kehityskohde tällä kaudella”, Hakanen arvioi. 

“Jos onnistumme viemään näitä ominaisuuksia eteenpäin niin se sataa luonnollisesti myös joukkueen laariin”, Hakanen jatkaa. 

Mokuma odottaa joukkueelta tällä kaudella hyviä suorituksia kovatasoiseksi muodostuvassa lohkossa. 

“Kasassa oleva joukkue näyttää lupaavalta, vahvalta ja sisukkaalta. Olemme joukkue, joka haluaa pelata hyvää ja viihdyttävää jalkapalloa, ja ennen kaikkea haluamme tehdä tulosta meidän pelillä. Joukkueen runko koostuu oman kylän pojista, jotka ovat aina valmiina kamppailemaan. Olemme saaneet myös vahvistuksia, jotka tuovat lisää laatua joukkueeseen."

Mokuma haluaa lähettää ytimekkäät terveiset kaikille HJS-faneille.  

“Tervetuloa kaikki seuraamaan ensi kaudella HJS:n vahvoja otteita Kaurialan stadionille!” 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ