Artikkeli 29, kuva 1 (1)

Kuva: Pekka Rautiainen

Ratinasta tappio niskassa kotiin

ILVES/2 – HJS 2-0 (1-0)

1-0 10 min Santeri Haarala

2-0 51 min Santeri Haarala

Ottelun pöytäkirja https://www.palloliitto.fi/ottelu/1434987

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue koki kauden ensimmäisen tappionsa sarjan neljännessä ottelussa, kun sarjaa puhtaalla pelillä johtava Ilves/2 voitti Ratinan Stadionilla pelatun ottelun Santeri Haaralan kahden osuman myötä maalein 2-0.

Maalit tehnyt Haarala on tuttu myös HJS:ää edellisellä Kakkosen kaudella seuranneille, sillä hänen lapikkaastaan lähtivät myös HJS:n historian ensimmäisen voiton tuoneet kaksi maalia valkopaitojen kaataessa HIFK/2:n toukokuussa 2018. Edellisen kauden Haarala vietti Veikkausliigaseura ROPS:n organisaatiossa. Haaralan maalit olivat ottelussa lähes identtisiä, sillä molemmat maalit syntyivät pystyyn juoksujen tuloksena.

”Ei seliteltävää”

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakasen mukaan ottelun lopputulos ja esitykset kentällä eivät jättäneet tilaa selityksille.

– Vastassa oli erittäin kova joukkue ja he olivat numeroiden verran parempia peruspelaamisen laadussa. Tästä pelistä ei jäänyt tuomisiksi pisteitä, mutta tärkeimpänä oppina meidän on otettava ymmärrys siitä, mitä on Kakkosen huipputaso ja missä asioissa meidän on otettava kehitysaskelia sinne päästäksemme.

– Perusasioiden tekeminen laadukkaasti koko ottelun ajan tuossa pelitempossa on se avainasia, jossa olemme jäljessä näitä isojen seurojen junioreita. Eilen emme pystyneet Ilvestä tässä vertailussa joukkueena haastamaan.

Seuraava kotiottelu

HJS kohtaa seuraavaksi toisen sarjanousija PIF:n (Pargas IF) Kaurialassa perjantaina 10.7. kello 18.30 alkavassa ottelussa.

Portit otteluun avataan kausikorttilaisille ja lipunostajille kello 17.30 ja Hämeenlinnan Jalkapalloseuran pelaajajäsenille kello 18.00.

Liput otteluun 8€

Otteluisäntänä LähiTapiola Loimi-Häme

Artikkeli 29, kuva 2 ottelumainos
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ