210515-Reipas-HD

Lauantaina vastassa Reipas Lahdesta

Harjoitusottelut jatkuvat jo lauantaina, kun HJS kohtaa Meijerin Kentällä A-lohkossa pelaavan Lahden Reippaan. Joukkueet kohtasivat Lahdessa aiemmin harjoitusottelun muodossa, jolloin päädyttiin 1-1 tasapeliin. HJS:n maalista vastasi tuolloin Santeri Stenius.

Ottelu alkaa kello 17.00 ja se näytetään suorana HJS:n Solidsport-kanavalla (€)

Ottelu pelataan ilman katsojia, joten toivomme että alueella liikkuvat pysyvät kentän aitojen ulkopuolella.

Kahden pelin viikko hyvää harjoitusta kauteen

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen kokee, että kahden harjoituspelin viikko palvelee tulevaa kautta, sillä kauden aikana pelataan myös tiiviillä tahdilla sarjaotteluita. Fyysisenä joukkueena Reipas valmistaa joukkuetta myös hyvin kovan sarjan otteluihin.

- Reipas vastassa toistamiseen lyhyen ajan sisällä. Edellinen kohtaaminen Lahdessa oli tasainen ja melko ennakko-odotusten mukainen. Vastassa oli fyysisesti vahva joukkue, joka pelasi aktiivisesti molempiin suuntiin. Meillä on itsellämme tietysti on samanlainen ajatusmaailma pelistä, joten vauhdikasta ottelua voidaan odottaa.

- Nyt on mielenkiintoista nähdä, kumpi joukkue on oppinut edellisen pelin jäljiltä enemmän vastustajasta. Kummallakin oli edellisessä ottelussa yksi selvästi vahvempi puoliaika. Meillä jäi parantamisen varaa selvästi toisen jakson pelaamiseen.

- Meille peli on nyt toinen tälle viikolle ja tavoite on, että saamme tuntumaa siitä, miten hyvin suoriudumme pelin vaatimuksista fyysisesti. Vähintään yhtä tärkeää on, että olemme valmiita, eli palautuneet ja latautuneet myös henkisesti uuteen otteluun. Varmasti joillakin pelajilla on vähän kolotuksia keskiviikolta, mutta joskus niiden kanssa on myös opittava pelaamaan ja saatava keskittyminen siihen hetkeen, kun ollaan kentällä.

HJS - Reipas Solidsportilla lauantaina kello 17.00

Ottelu alkaa kello 17.00 HJS:n Solidsport-kanavalla ja ottelustriimi maksaa 5€

Linkki lähetykseen: https://solidsport.com/hjs/games/g/on88cd4x

Päivän otteluisäntänä toimii HJS Akatemia ry:n Pertti Jokinen Stipendirahasto, joka tukee HJS:n junioreiden toimintaa vuosittain jaettavilla stipendeillä!

Pertti Jokinen Stipendirahastosta voit lukea lisää TÄÄLTÄ

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ