Artikkeli 20, artikkelikuva 1

Kuva: Pekka Rautiainen

HJS Päivän trilleri päättyi pistejakoon

HJS – ILVES/2

0-1 3 min Julius Järvinen

1-1 7 min Jesse Huhtala

2-1 51 min Jesse Huhtala

2-2 58 min Tomas Varhi

3-2 61 min Prince Mokuma

3-3 65 min Lauri Rasinen

Yleisömäärä: 1572 katsojaa

Ottelun pöytäkirja: https://www.palloliitto.fi/ottelu/1435008

Jesse Huhtala kuritti viime kauden seuraansa kahdella maalilla Kaurialan ilotulituksessa.

Kuva: Marko Tammela

Sarjakärjen voittoputki päättyi Kaurialan helteeseen

HJS Päivän ottelussa joukkueet tarjosivat yleisölle erittäin vauhdikkaan ja laadukkaan jalkapallo-ottelun, jossa molemmilla joukkueilla oli omat paikkansa ratkaista ottelu. Viihdyttävä ja yleisöystävällinen ottelu osoitti, että kotijoukkue voi haastaa tässä sarjassa minkä tahansa joukkueen. Sarjassa voitosta voittoon edennyt vierasjoukkue kärsi tämän kauden ensimmäisen pistemenetyksen.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen tyytyväinen joukkueen esitykseen sarjakärkeä vastaan

– Ilves osoittaa että mikä on sarjan vaatimustaso, jos haluaa pelata voitosta ottelusta toiseen. Pelaajat osoittivat tänään loistavaa asennetta ja jättivät varmasti kaikkensa kentälle. Molemmilla joukkueilla oli omat hetkensä ratkaista ottelu ja kenttätapahtumiin nähden tasapeli lienee oikeudenmukainen lopputulos.

– Tämän tuloksen myötä osoitimme, että sarjassa voidaan haastaa jokainen joukkue. Peli on aina parasta palautetta meidän tekemisestä ja nyt nähdyn perusteella olemme oikealla tiellä.

– Tänään katsomossa oli paljon katsojia ja erityisesti seuran omia junioreita, jotka toivottavasti näkivät mikä on vaatimustaso Kakkosen kärjessä ja kuinka paljon töitä tarvii tehdä, mikäli haluaa uralla eteenpäin.

HJS Päivä oli menestys

HJS Päivä järjestettiin nyt viidettä kertaa ja poikkeusoloista huolimatta päivän ottelu keräsi huikean yleisömäärän 1572 katsojaa. Seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlman haluaa kehittää päivää edelleen vielä enemmän lapsiperheitä paikalle houkuttelevaksi.

– HJS Päivä on seuran tärkein ottelutapahtuma, sillä se on päivä jolloin voimme kaikki viettää jalkapallojuhlaa Kaurialassa. Kiitos yhteistyökumppaneillemme, jotka mahdollistivat tämän päivän viettämisen poikkeusoloissa turvallisesti ja laadukkaasti.

– Ihmiset käyttäytyvät ottelutapahtumissa fiksusti ja noudattavat hyvin annettuja ohjeita turvallisesta ottelutapahtumasta. Noudatamme aina kulloinkin voimassa olevia ohjeita sekä määräyksiä ja olemme valmiit reagoimaan lyhyelläkin aikataululla, jotta voimme luoda turvallisen tapahtuman yleisölle.

– Ensi vuoden HJS Päivän suunnittelu on jo aloitettu ja pöydällä on suunnitelmana luoda Kaurialaan liikunnalliset messut tai markkinat aamusta alkaen kohderyhmänä erityisesti lapsiperheet – aikuisia unohtamatta.

Seuraava kotiottelu 14.8. kello 18.30

HJS:n seuraava kotiottelu pelataan jo ensi perjantaina, kun Kaurialaan astelee Ykkösestä viime kauden päätteeksi pudonnut TPV.

Ottelu alkaa kello 18.30 ja ottelu on Peace United – teema ottelu, jonka otteluisäntänä on Hämeenlinna-Vanajan Seurakunta.

Lue lisää Peace United – toiminnasta: https://www.peaceunited.fi/

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ