Artikkeli 35, kuva 1

                          Kuva: Video Hasari / Riku Hasari

Roope Huhtala HJS paitaan

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue vahvistuu Roope Huhtalan (s.2000) siirtyessä Tampereen Ilveksen organisaatiosta HJS paitaan kauden 2020 kattavalla pelaajasopimuksella.

Kaurialan yleisölle Huhtala esiintyi jo kaudella 2018 HJS:n edellisellä Kakkosen visiitillä pelaten 12 ottelua valkopaitojen alakerrassa. Nuoresta iästään huolimatta Roope tuo HJS:n joukkueeseen kokemusta pelattuaan viime kaudella 12 ottelua Ykkösessä TPV:n riveissä, sekä 10 ottelua Kakkosessa Ilveksen kakkosjoukkueen riveissä. Veikkausliigassa nuori toppari teki ensi esiintymisensä jo kaudella 2018 ja on edustanut myös Suomen maajoukkuetta U18 ikäluokassa neljässä ottelussa.

Roope on edustuskelpoinen jo keskiviikkona 17.6. HJS:n vieraillessa Kauniaisissa Grankulla IFK:n vieraana.

Varusmiespalvelus toi Hämeenlinnaan

Kaksoisveljensä Jessen tavoin varusmiespalveluksen heinäkuussa Panssariprikaatissa aloittava Roope pyrkii yhdistämään mahdollisimman hyvin huippu-urheilijan arjen sekä varusmiespalveluksen suorittamisen.

– Todella positiivisin mielin siirryn HJS:n riveihin. Joukkueen harjoituksista ja pelaajien tasosta huomaa, että täällä tehdään tosissaan töitä pelaajien kehittämiseksi.

– Tuon joukkueeseen pallollista osaamista, mutta olen myös vahva kaksinkamppailuissa.

– Laadukas valmennus antaa pelaajalle hyvät eväät kehittyä kohti omaa huippuaan ja täällä se on ehdottomasti mahdollista. Jalkapalloilijana tavoitteeni on pelata aina kausi kerrallaan mahdollisimman hyvin ja tutkia itselleni paras vaihtoehto seuraavaksi askeleeksi, tällä kertaa HJS:n tarjoama mahdollisuus laadukkaaseen toimintaympäristöön palveluksen ohessa oli avaintekijä siirrolle.

Valmentaja Hakanen sai tutun työkalun pakkiinsa

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen joukkueen vahvistuessa laadukkaalla pelaajalla kauden kynnyksellä.

– Olen erittäin iloinen, että tämä siirto saatiin maaliin. Nuoresta iästään huolimatta Roope tuo meille kokemusta sekä rutiinia kovemmista peleistä pelattuaan sekä Veikkausliigaa, että Ykköstä.

– Valmennukselle Roope on tuttu pelaaja, sillä hän oli meidän mukana myös kaudella 2018 Kakkosessa ja osoitti jo tuolloin olevansa laadukas pelaaja tälle tasolle.

– Nuori joukkue tarvitsee aina johtavia pelaajia kentälle ja Roopesta saamme lisää johtajuutta viheriölle. Kokemuksen ja selkärangan merkitystä näin alkukaudella ei voida väheksyä.

– Meidän kannalta on ilo huomata, että nuoret ja eteenpäin pyrkivät pelaajat haluavat tulla meille kehittymään.

 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ