Rutinoitunut Grani vastassa tärkeässä kärkipään kamppailussa

Santeri Steniuksen kavennusmaali toi kotijoukkueen takaisin peliin. KUVA: Kai Savonniemi.
Santeri Steniuksen kavennusmaali toi kotijoukkueen takaisin peliin. KUVA: Kai Savonniemi.

HJS matkustaa tänään Kauniaisiin Grankulla IFK:n vieraaksi kello 17.00 starttaavaan Kakkosen kärkijoukkueiden kohtaamiseen. ”Grani” pitää sarjassa kakkospaikkaa, mutta viidentenä olevaan HJS:ään eroa on vain yksi piste.

- Kaikki pelit ovat tärkeitä näin tasaisessa sarjassa, ja voitoilla on iso merkitys, kun joukkueet ovat pelanneet näin vahvasti ristiin. Tulevina viikkoina nähdään, mitkä joukkueet pystyvät kääntämään tasaiset pelit voitoikseen ja taistelemaan sarjan kärkipaikoista, pohtii HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

HJS:n peleissä on sattunut ja tapahtunut kentän molemmissa päissä, maalieron ollessa tasan 16-16. Hakasen mukaan joukkueen kollektiiviseen puolustuspelaamiseen onkin kiinnitetty runsaasti huomiota harjoituksissa jo pidempään.

- Isossa kuvassa on menty selkeästi eteenpäin, vaikka yksittäisistä virhearvioinneista johtuen meitä vastaan on syntynyt vielä maaleja. Palaset alkavat nyt kuitenkin loksahdella paikoilleen ja miehetkin vakiintua, joten isoista asioista ei enää ole kyse, mies vakuuttaa.

Syytä onkin, sillä lauantain vastus on vaarallinen erityisesti hyökkäyspään osalta. Seuralegenda Petter Mayer teki juuri 200. maalinsa vihreässä nutussa ja kookas Samuel Langhoff on ollut taattu yli kymmenen maalin mies Kakkosen ympyröissä.

- Mayerin lukemiin ei hirveän moni pelaaja pysty, puhutaan sitten mistä sarjatasosta tahansa. Ja Grani on muutenkin aina Grani vuodesta toiseen – pientä uusiutumista on tähän kauteen tapahtunut ja nuoria pelaajia ajettu sisään, mutta todella vaarallinen ja meille perinteisesti vaikea joukkue on taas vastassa, Hakanen kehuu.

HJS pääsee otteluun odotetulla ja vahvalla miehistöllä, ainoastaan Lauri Kesti on poissa armeijan aloittamisen vuoksi. Ja olisi todennäköisesti myös viime ottelussa kärsityn vamman vuoksi.

- Muuten tilanne on varsin hyvä, ja kilpailua riittää jopa siitä, kuka mahtuu kokoonpanoon, saati sitten aloitukseen, Hakanen hyrisee tyytyväisenä.

Kuinka HJS helteisessä Kauniaisten iltapäivässä pärjää, on nähtävissä myös etävieraskatsomossa Hämeenlinnan torilla. Screeniltä näkyy Solidsport-lähetys kello 17 alkaen ja EM-torin ravintola tarjoilee kylmiä juomia jännitysnäytelmän oheen – tervetuloa!

HJS-Tori-HD

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ