Rutinoitunut Grani vastassa tärkeässä kärkipään kamppailussa

Santeri Steniuksen kavennusmaali toi kotijoukkueen takaisin peliin. KUVA: Kai Savonniemi.
Santeri Steniuksen kavennusmaali toi kotijoukkueen takaisin peliin. KUVA: Kai Savonniemi.

HJS matkustaa tänään Kauniaisiin Grankulla IFK:n vieraaksi kello 17.00 starttaavaan Kakkosen kärkijoukkueiden kohtaamiseen. ”Grani” pitää sarjassa kakkospaikkaa, mutta viidentenä olevaan HJS:ään eroa on vain yksi piste.

- Kaikki pelit ovat tärkeitä näin tasaisessa sarjassa, ja voitoilla on iso merkitys, kun joukkueet ovat pelanneet näin vahvasti ristiin. Tulevina viikkoina nähdään, mitkä joukkueet pystyvät kääntämään tasaiset pelit voitoikseen ja taistelemaan sarjan kärkipaikoista, pohtii HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

HJS:n peleissä on sattunut ja tapahtunut kentän molemmissa päissä, maalieron ollessa tasan 16-16. Hakasen mukaan joukkueen kollektiiviseen puolustuspelaamiseen onkin kiinnitetty runsaasti huomiota harjoituksissa jo pidempään.

- Isossa kuvassa on menty selkeästi eteenpäin, vaikka yksittäisistä virhearvioinneista johtuen meitä vastaan on syntynyt vielä maaleja. Palaset alkavat nyt kuitenkin loksahdella paikoilleen ja miehetkin vakiintua, joten isoista asioista ei enää ole kyse, mies vakuuttaa.

Syytä onkin, sillä lauantain vastus on vaarallinen erityisesti hyökkäyspään osalta. Seuralegenda Petter Mayer teki juuri 200. maalinsa vihreässä nutussa ja kookas Samuel Langhoff on ollut taattu yli kymmenen maalin mies Kakkosen ympyröissä.

- Mayerin lukemiin ei hirveän moni pelaaja pysty, puhutaan sitten mistä sarjatasosta tahansa. Ja Grani on muutenkin aina Grani vuodesta toiseen – pientä uusiutumista on tähän kauteen tapahtunut ja nuoria pelaajia ajettu sisään, mutta todella vaarallinen ja meille perinteisesti vaikea joukkue on taas vastassa, Hakanen kehuu.

HJS pääsee otteluun odotetulla ja vahvalla miehistöllä, ainoastaan Lauri Kesti on poissa armeijan aloittamisen vuoksi. Ja olisi todennäköisesti myös viime ottelussa kärsityn vamman vuoksi.

- Muuten tilanne on varsin hyvä, ja kilpailua riittää jopa siitä, kuka mahtuu kokoonpanoon, saati sitten aloitukseen, Hakanen hyrisee tyytyväisenä.

Kuinka HJS helteisessä Kauniaisten iltapäivässä pärjää, on nähtävissä myös etävieraskatsomossa Hämeenlinnan torilla. Screeniltä näkyy Solidsport-lähetys kello 17 alkaen ja EM-torin ravintola tarjoilee kylmiä juomia jännitysnäytelmän oheen – tervetuloa!

HJS-Tori-HD

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ