Artikkeli 49, kuva 1

Santeri Korpela sopimukseen HJS:n kanssa

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkue on solminut kaksi seuraavaa kautta kattavan pelaajasopimuksen Santeri Korpelan (s.2000) kanssa. Hämeenlinnan Jalkapalloseuran junioreissa pelaamisen aloittanut Santeri siirtyy edustusjoukkueen miehistöön SM-karsintapaikan saavuttaneesta A-juniorijoukkueesta.

Taitavana keskikenttäpelaajan tunnettu Santeri näkee vahvuutensa pallollisessa pelissä ja uskoo syöttötaidon olevan yksi tärkeimpiä ominaisuuksiaan.

– Tavoitteeni jalkapalloilijana on kehittyä pelaajana ja urheilijana sekä tavoitella omaa huipputasoani. Uskon nousevani pelaavaan kokoonpanoon ja tuovani vaihtoehdon joukkueen hyökkäysalueen pelaamiseen.

– Joukkue harjoittelee laadukkaasti ja harjoituksissa on kovan kilpailuasetelman myötä hyvä henki. Odotan, että pelaamme hyvän kauden Kakkosessa.

Artikkeli 59, kuva 2

                                                                                                    Santeri Korpela

Päävalmentaja Lauri Hakanen tietää Santerin potentiaalin ja odottaakin pelaajalta kehitysaskelien ottamista tulevan kauden aikana.

– Santeri on tehnyt määrätietoisesti ja nöyrästi töitä noustakseen edustusjoukkueen pelaajaksi. Vaativa ja laadukas valmennusympäristö seuran A-nuorissa on selkeästi antanut pelaajalle valmiudet kamppailla pelipaikasta edustusjoukkueessa. Pelaajana ”Korppu” tuo erilaisen vaihtoehdon meidän keskikentälle.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ