Santeri Stenius on joukkueen kokeneimpia pelaajia.

Kuva: Pekka Rautiainen

Santeri Stenius jatkaa HJS paidassa myös kaudella 2021

Kuva: Pekka Rautiainen

Santeri Stenius jatkosopimukseen

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kasvatti Santeri Stenius (s.1999) on solminut HJS:n kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen.

HJS:n paidassa Kakkosessa jo kaudella 2018 ensiesiintymisensä tehnyt Stenius kävi kauden jälkeen Rovaniemen Palloseuran testattavana, mutta päätyi jatkamaan uraansa kotikaupungin seurassa, vaikka tavoitteet ovat edelleen korkeammalla.

- HJS:ssä on hyvä meno. Seura pyrkii tosissaan kehittämään toimintaansa ja harjoitusolosuhteet ovat kunnossa. Olen harjoitellut joukkueen mukana sekä pelannut harjoitusotteluissa hyvin. Käydyt keskustelut tulevan kauden roolista joukkueessa vakuuttivat minut, että nyt on selkeä sauma ottaa ykköshyökkääjän paikka joukkueessa.

- Tavoitteeni on edelleen pelata korkeammalla kuin Kakkosessa, toivottavasti se tapahtuu kasvattaja seuran paidassa lähivuosina.

- Vahvuuteni kentällä on fysiikka ja halu tehdä maaleja. Kaurialassa on kiva pelata, kun peleissä käy hienosti yleisöä ja mikään ei ole hienompaa kuin tuulettaa maalia kotikatsomon edessä!

Stenius Santeri DSC_4215

Santeri Stenius edustaa kaudella 2021 kasvattajaseuraansa Kakkosessa

Kuva: Marko Tammela / Kuvapalvelu Tammela

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ