Santeri Stenius on joukkueen kokeneimpia pelaajia.

Kuva: Pekka Rautiainen

Santeri Stenius jatkaa HJS paidassa myös kaudella 2021

Kuva: Pekka Rautiainen

Santeri Stenius jatkosopimukseen

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kasvatti Santeri Stenius (s.1999) on solminut HJS:n kanssa kauden 2021 kattavan jatkosopimuksen.

HJS:n paidassa Kakkosessa jo kaudella 2018 ensiesiintymisensä tehnyt Stenius kävi kauden jälkeen Rovaniemen Palloseuran testattavana, mutta päätyi jatkamaan uraansa kotikaupungin seurassa, vaikka tavoitteet ovat edelleen korkeammalla.

- HJS:ssä on hyvä meno. Seura pyrkii tosissaan kehittämään toimintaansa ja harjoitusolosuhteet ovat kunnossa. Olen harjoitellut joukkueen mukana sekä pelannut harjoitusotteluissa hyvin. Käydyt keskustelut tulevan kauden roolista joukkueessa vakuuttivat minut, että nyt on selkeä sauma ottaa ykköshyökkääjän paikka joukkueessa.

- Tavoitteeni on edelleen pelata korkeammalla kuin Kakkosessa, toivottavasti se tapahtuu kasvattaja seuran paidassa lähivuosina.

- Vahvuuteni kentällä on fysiikka ja halu tehdä maaleja. Kaurialassa on kiva pelata, kun peleissä käy hienosti yleisöä ja mikään ei ole hienompaa kuin tuulettaa maalia kotikatsomon edessä!

Stenius Santeri DSC_4215

Santeri Stenius edustaa kaudella 2021 kasvattajaseuraansa Kakkosessa

Kuva: Marko Tammela / Kuvapalvelu Tammela

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ