Sarjakärki TamU saapuu vierailulle hyvävireisen HJS:n luokse

Gaaid Abshir Mahamed vakuuttaa, että jäsenissä on vielä virtaa otteluruuhkan huipennukseen.
Gaaid Abshir Mahamed vakuuttaa, että jäsenissä on vielä virtaa otteluruuhkan huipennukseen.

Kakkonen jää HJS:n osalta pienelle juhannustauolle herkullisella kohtaamisella, kun Kaurialaan saapuu vastustajaksi Tampere United.

Erinomaisesti kautensa aloittanut tamperelaisryhmä saapuu Kaurialaan sarjan kärjestä, kun se on tiputtanut kauden kahdeksassa ensimmäisessä ottelussa vain neljä pistettä. Viime kaudella koko valtakunnan selvästi paras Kolmosen joukkue on jatkanut hurjasteluaan myös sarjaporrasta ylempänä.

"TamU on aloittanut tosi vahvasti ja napsinut hyviä päänahkoja. Eikä se cup-pelin jäljiltä yllätä, he olivat silloin jo tosi valmiinoloisia ja ovat vahvan talven jälkeen jatkaneet hyvin myös sarjassa. Saamme hyvän haasteen huomenna, mutta meillä on kurssi käännetty  ja pääsemme hyvällä itseluottamuksella kohti huomista", kertoo HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen.

HJS ja TamU kohtasivat toisensa sarjakauden alla Suomen cupissa. Kaupissa pelattu ottelu oli tuolloin hämeenlinnalaisittain iloinen tapahtuma, kun HJS marssi pelistä jatkoon hienolla 1-3-vierasvoitolla.

"TamU on tuttu jengi cupista. Joukkue on hyvässä vireessä ja kova peli on tulossa, mutta kun pelaamme omaa peliä niin varmasti se tulee menemään hyvin", miettii laitakaistalla hyvin viime peleissä pelannut Gaaid Abshir Mahamed.

HJS on kääntänyt alkukauden vaikeudet hlljalleen taakseen ja on viimeisestä kolmesta sarjapelistä voittanut kaksi ja pelannut yhden tasan.

"Se antaa itseluottamusta totta kai. Muutama pelaaja on nostanut selvästi tasoaan viime peleissä. Kurinalaista joukkuepelaamista se on tarvinnut, mutta sitä kautta hyökkäyspäähän on tullut paljon lisää uhkaa ja tehoja, kun on saatu pelaajia sellaisiin paikkoihin, missä he pystyvät osaamistaan käyttämään. Hyviä sarjapelejä on nyt alla, joten ei muuta kuin jatketaan kotiyleisön edessä samaa draivia", Hakanen sanoo.

TamU-ottelu päättää HJS:n juhannusta edeltävät härkäviikot. Abshir Mahamed kertoo, että voimia on tarpeeksi varastossa sarjakärjen kaatamiseksi.

"Totta kai on. Henkisesti kyllä riittää virtaa. Kropassa ei ole mitään ongelmia ja tässä on hyvin levätty ja syöty niin kyllä vielä jaksaa".

Terveystilanne on HJS:n kohdalta edelleen hyvissä kantimissa.

"Ollaan jo totuttu tähän pelitahtiin ja jätkät ovat jaksaneet hyvin pelistä toiseen. Viime pelistä jäi tunne, että me olimme se, joka jaksoi toisella jaksolla lisätä kierroksia eli sen suhteen ei ole suurempaa huolta", Hakanen toteaa luottavaisena.

HJS - Tampere United tiistaina 21.6. kello 18:30. Portit aukeavat kello 17:30.

Liput:  

  • Aikuiset 10€ 
  • Alennusryhmät 5€ (HJS:n toimihenkilöt, eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, 7–12-vuotiaat ei-HJS-jäsenet)
  • HJS:n junioripelaajat pääsevät otteluihin ilmaiseksi sisälle seura-asussa 
  • Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi 

Alueella palvelevat kahvio ja grilli. Tapahtumassa myös arpajaiset ja fanituotemyyntiä. Viikonloppuna lanseraattu HJS-fanihuppari myös sovitettavissa huomenna!

Hämeenlinnan Jalkapalloseura HJS kausikortti Kakkonen Jalkapallo
Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry ja Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry ovat nyt Yksi yhteinen HJS! Saman hallinnon alla toimisella yksinkertaistamme ja tehostamme koko HJS:n toimintaa.
 
Edustusjoukkue on tavoite ja ponnahduslauta ylöspäin omille junioripelaajille. Joukkue pelaa Kakkosessa ja kehittää toimintaansa jatkuvasti niin kentällä kuin kentän ulkopuolella, jotta meillä on joskus mahdollisuus nousta vieläkin ylemmäksi!
HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Härkätie 17,
13600 Hämeenlinna
Sähköposti:
toimisto@hjs.fi
Puhelin:
045 120 5771

SEURAA MEITÄ