HJS-yhteistyössä-2021-web

Suomalainen Energiaosuuskunta toimii yhtenä HJS:n pääyhteistyökumppanina kaudella 2021

Suomalainen Energiaosuuskunta HJS:n pääyhteistyökumppaniksi

HJS ja Suomalainen Energiaosuuskunta ovat solmineet kaudelle 2021 pääyhteistyökumppanuustasoisen yhteistyösopimuksen, jonka tarkoitus on lisätä SEO:n näkyvyyttä paikallisesti sekä olla mukana tukemassa seuran pitkän aikavälin tavoitteita.

Suomalainen Energiaosuuskunta on kauppiaiden hallitsema ja omistama öljy-yhtiö, jonka arvot ovat paikallisuus, yrittäjävetoisuus ja uusiutuva. Ketjuun kuuluu yli 200 aseman asemaverkosto, joka kattaa maantieteellisesti koko maan aina Suomenlahden rannoilta Nuorgamiin.

Suomalaisen Energiaosuuskunnan toimitusjohtaja Arto Viljanen on toiminut paikallisen jalkapallon taustarooleissa pitkään. Jatkossa Arto seuraa tarkasti seuran toimintaa pääyhteistyökumppanin roolissa. Kuva: Harri Qvist

Suomalaisen Energiaosuuskunnan toimitusjohtaja Arto Viljanen on tehnyt pitkän uran myös jalkapallon saralla Hämeenlinnassa. Hän on aitiopaikalta päässyt näkemään urheiluseurojen tekemän arvokkaan työn sekä tietää mitä seurat voivat yhteistyökumppaneilleen tarjoja. Viljanen korostaa yhteisten arvojen ja toiminnan tavoitteellisuuden merkitystä niin myös seurojen päivittäisessä toiminnassa, kuin myös yritysten kanssa tehtävässä yhteistyössä.

- SEO:n arvoihin kuuluu paikallisuus. Hämeenlinnan seudulla on kuusi SEO-asemaa, joten paikallisen urheiluseuran tukeminen on luonnollinen valinta. Lajina jalkapallo on Ykkönen, toteaa SEO:n toimitusjohtaja Arto Viljanen yhteistyön pohjalla olevasta seuraa ja yritystä yhdistävästä arvopohjasta.

- SEO tarjoaa urheiluseurojen tapahtumien yhteydessä elämyksiä asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Lisäksi saamme valtakunnallista ja paikallista näkyvyyttä markkinointiviestinnällemme sekä perinteisessä, että sosiaalisessa mediassa, kertoo Viljanen yhteistyön tavoitteista.

- Haluamme olla mukana panoksellamme auttamassa HJS:n edustusjoukkuetta kehittämään omaa toimintaansa ja sitä kautta auttaa seuraa tavoittelemaan myös nousua korkeammalle. Toisaalta tavoittelemme yhteistyöllä myös SEO:n tunnettavuuden ja markkinaosuutemme kasvua Hämeenlinnan seudulla.

 

Arto Viljanen on tuttu näky Kaurialan lehtereillä. Kesällä 2020 hän isännöi yhdessä Tapio Suomisen kanssa SEO:n asiakastilaisuutta Kakkosen ottelussa.

Merkittävä yhteistyösopimus Kakkosen tasolle

Seuran toiminnanjohtaja Ville Dahlmanin mukaan kyseessä on Kakkosen tasolle merkittävä sopimus, joka on rakennettu asiakkaan lähtökohdista palvelemaan yhteistyökumppanin tarpeita.

- Meille on hieno asia, että valtakunnallisesti toimiva iso yritys näkee meissä potentiaalia yhteistyökumppanina. Tämä yhteistyö rakennettiin yhdessä SEO:n kanssa vastaamaan heidän alueellisia tarpeitaan Hämeenlinnan alueella.

- HJS ponnistaa paikallisin voimin kohti unelmia ja SEO:n vahva arvo on paikallisuus, joten tästä yhteisestä arvopohjasta meidän oli helppo keskustella yhteistyön tavoitteista, muodoista ja kokonaisuudesta Arton kanssa.

- Seuran toimintaa on kehitetty ja tullaan kehittämään määrätietoisesti jatkossakin haasteellisista ajoista huolimatta. Tulemme julkistamaan seuran uuden strategian, jonka myötä yritysten on entistä helpompi tehdä päätös olla mukana yhteisellä matkalla kohti unelmia.

 

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ