ME OLEMME HJS

 

HJS perheen muodostavat Hämeenlinnan Jalkapalloseura ry (1582099-2) ja HJS Akatemia ry (2720057-1). Hämeenlinnan Jalkapalloseura vastaa lasten ja nuorten sekä erityisryhmien jalkapallotoiminnasta Hämeenlinnassa ja HJS Akatemia vastaa miesten edustusjalkapallosta.

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään paikallista edustusjalkapalloa ja toimii tällä hetkellä Kanta-Hämeen lippulaivana kuningaslajin saralla.

Seurat toimivat itsenäisinä yhdistyksinä kiinteässä yhteistyössä paikallisen jalkapallon kehittämiseksi.

Kilpailutoiminnassa HJS Akatemia ry käyttää nimeä HJS Hämeenlinna ja lyhennettä HJS.

Toiminnassaan HJS Akatemia haluaa korostaa vastuullisuutta ja pyrkiä kehittämään toimintaansa niin taloudellisesti kuin urheilullisesti, jotta Kanta-Hämeen alueen nuorilla jalkapalloillijoilla on jatkossakin alueella vähintään Kakkosen tasolla pelaava joukkue, josta pyrkiä ponnistamaan kohti kansallista huippua sekä kansainvälisiä kenttiä.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ