Artikkeli 65, kuva 1

Stenius jatkaa valkoisissa

Hämeenlinnan Jalkapalloseuran edustusjoukkueen viime kauden paras maalintekijä Santeri Stenius on solminut seuran kanssa yksivuotisen jatkosopimuksen. Avauskokoonpanon paikan itselleen päättyneellä kaudella lunastanut Santeri aloittaa kolmannen kauden HJS:n edustusjoukkueen riveissä.

Juonikkaana maalintekijänä profiloitunut Stenius siirtyi HJS:n riveihin kaudeksi 2018 Hämeenlinnan Härmästä, pelattuaan sitä ennen Ilveksen junioriorganisaatiossa ja Hämeenlinnan Jalkapalloseuran junioreissa. Steniuksen mukaan tavoitteet on asetettu Kakkosta korkeammalle.

– Haluan edelleen kehittyä jalkapalloilijana ja katsoa mihin asti rahkeeni riittävät. Teen päivittäiset ratkaisut elämässäni urheilun ehdoilla. Koen, että vahvuuteni kentällä ja haluni pyrkiä ratkaisemaan otteluita auttavat joukkuetta saavuttamaan tavoitteet kauden aikana. Kakkosen pelit ovat nyt sopiva pelillinen haaste minulle ja uskon, että laadukas harjoittelu joukkueena sekä omalla ajalla palvelevat niin yksilön kuin joukkueen pelin kehittämistä.

– Meillä on kasassa nuori joukkue, jossa kuitenkin on usealla pelaajalla jo kokemusta Kakkosen tasolta joten tiedämme sarjan vaatimustason paremmin kuin edellisellä visiitillä 2018.

Päävalmentaja Hakanen näkee, että parasta Steniusta ei vielä ole esitelty Kaurialan yleisölle.

– Santeri on noussut määrätietoisella ja nöyrällä työllä meidän avainpelaajaksi. Pyrimme kiinnittämään joukkueeseen pelaajia kuten Santeri, jotka ovat valmiita kehittymään urheilijana kohti omaa huippuaan.

– Pelaajan vahvuudet ovat hyökkäyskolmanneksella ja vastustajan boxissa. Vaikka Santeri oli joukkueen paras maalintekijä viime kaudella, niin näen että pelaajassa on vielä käyttämätöntä potentiaalia nousta yksilönä seuraavalle tasolle.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ