E3A6DAB2-5497-4C68-87D0-D6D15F0F76BE

Eero Lamberg viimeisteli HJS:n toisen maalin Santeri Steniuksen syötöstä.

Kuva: Kai Savonniemi

Tasapeli Cup kenraalista

HJS - JäPS 4-4 (2-2)
1-0 Prince Mokuma
2-0 Eero Lamberg
3-4 Jonni Thusberg
4-4 Simo Paakkanen

HJS jatkoi Kakkosen Cupiin valmistautumista lauantaina 30.1. Säästöpankki Areenalla pelaamalla toistamiseen Järvenpään Palloseuraa vastaan. Hyvä tempoinen harjoitusottelu päättyi tasapeliin, jossa kotijoukkueen maaleista vastasivat Prince Mokuma, Eero Lamberg, Jonni Thusberg sekä Simo Paakkanen.

HJS aloittaa kauden 2021 kilpailulliset ottelut lauantaina 6.2. kohtaamalla Kakkosen Cupin 2.kierroksen ottelussa Ilves-Kissat. Ottelu pelataan Säästöpankki Areenalla kello 15.30 alkaen. Ottelu on nähtävissä Solidsportin kanavalla 5€ hintaan.

https://solidsport.com/hjs/games/g/4rtwxh06

Lisäksi otteluun voidaan ottaa voimassaolevien rajoitusten mukaisesti maksimissaan 10 henkilöä.

Päävalmentaja Lauri Hakanen oli ottelun jälkeen tyytyväinen nuoren joukkueen esitykseen hyvää Kakkosen tason joukkuetta vastaan.

- Hyvä, tasainen peli taas JäPSiä vastaan. Kokeilussa oli yksi testipelaaja ja sen myötä myös pari erilaista kenttäryhmitystä, kun saatiin vähän erilaisia vaihtoehtoja kokoonpanoon viime viikkoon nähden. Maaleja nähtiin pelissä paljon, joka on toisaalta hyvä asia, mutta johtui myös osittain pelaamisen ailahtelusta ottelun sisällä.

- Paransimme edelliseen viikkoon verrattuna pallollista peliämme ja pystyimme useisiin, pitkiin pallonhallintajaksoihin ja rytmitimme peliä paremmin. Näistä pitkistä hyökkäyksistä pystyimme myös edellista kertaa paremmin löytämään murtautumispaikkoja. Avauspelaamisessa oli huomattavasti parempi idea vaikka kenttätila oli pienempi.

- Puolustamisessa linjojen välinen yhteistyö oli jo parempaa, samoin puolustuslinjan toiminta kun roolit ja vieruskaverit olivat jo vähän tutumpia. Selvää kehitystä myös sillä saralla ja varmasti vahvisti myös alakerran pelaajien osalta tunnetta siitä, että pystyy pelaamaan uudessa roolissa.

- Kovan treeniviikon päätteeksi tämä peli oli kova rypistys kaikille, mutta onneksi pystyimme taas jakamaan peliminuutteja suunnitellusti isolle joukolle ja selvisimme ilman uusia takaiskuja miehistön suhteen. Tästä on hyvä jatkaa kohti Cupin peliä ensi lauantaina.

HJS:n kokoonpano

1. puoliaika

Eero Viljanen (mv)
Joona Dyster
Valtteri Paananen
Elmeri Supperi
Miika Paussu
Karzan Jawanmiri
Kasimir Arminen
Prince Mokuma
Eero Lamberg
Jonni Thusberg
Santeri Stenius

2.puoliajalla kentälle vaihdettiin

Antti Katajisto (mv)
Martin Kauppinen
Sampsa Hälvä
Matti Nokkonen
Jaakko Moisio
Otto Kautto
Simo Paakkanen
Sulo Aalto
Leevi Ahola
Oskari Luoma
Topias Ruohomäki

 

 

 

Seuraava kotiottelu - kuvaa klikkaamalla Solidsportin kanavalle

TULE MUKAAN MATKALLE KOHTI UNELMIA

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ