DSC_3427 Tegra Mukuna

Tegra Mukuna pelaa HJS:n riveissä kaudella 2021

Kuva: Marko Tammela / kuvapalvelu Tammela

Tegra Mukuna täydentää laituriosastoa

HJS:n laitapelaajaosasto täydentyy Tegra Mukunan (s.2003) solmittua kauden 2021 kattavan sopimuksen valkopaitojen kanssa. Suomen poikien maaotteluita ikäluokassaan pelannut Tegra siirtyy HJS:ään FC Interin organisaatiosta, jossa nopealle laiturille on kertynyt kokemusta junioripelien lisäksi seuran reservijoukkueesta.

Hämeenlinnaan nuoren pelaajan tuo mahdollisuus kilpailla pelipaikasta laadukkaassa valmennuksessa. Laiturin tavoitteet ovat korkealla, sillä tekemistä ohjaa vahva halu päästä ammattilaiseksi.

- Ensimmäinen tavoite on päästä täyteen kuntoon rikkinäisen talven jälkeen, mutta uskon että hyvässä valmennuksessa tulen saamaan uutta nostetta uralle. Tavoitteeni on tehdä jalkapallosta ammatti ja sitä kohti teen kovasti töitä päivittäin.

- Olen nopea laitapelaaja, joka tykkää haastaa sekä pelata joukkueelle. Vahvuudet ovat fysiikassa sekä henkilökohtaisessa taidossa.

- Ensi vaikutelma Hämeenlinnasta on erittäin hyvä! Täällä on hienot harjoittelumahdollisuudet ja olen päässyt joukkueeseen hyvin sisään. Joukkueessa on hyvä henki ja vahva kilpailu pelipaikoista harjoituksissa.

- Toivottavasti katsomot aukeavat nopeasti, sillä meillä on kasassa joukkue jota kannattaa tulla katsomaan Kaurialaan!

Laitaosasto on kunnossa

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakasen mukaan Mukuna tuo leveyttä joukkueen laituriosastolle ja lisää mahdollisuuksia pelaajien ryhmittämiseen.

- Tegra on erittäin mielenkiintoinen nuori pelaaja, jolla on erinomainen taitotasoja hän lukee peliä hienosti. Pieni tauko on pohjalla joukkueharjoituksista, joten meidän tulee olla kärsivällisiä pelikunnon rakentamisen kanssa.

- Fyysisesti hän on erittäin lahjakas pelaaja, jolla on hyvät valmiudet, vartalonhallinta sekä rytminvaihtokyky ovat huippuluokkaa. Nopeuden myötä ja pallollisen taidon avulla hänellä on kyky tehdä kentällä ratkaisuja myös hyökkäyssuuntaan.

- Nuori, maajoukkuetaustaa omaava pelaaja hyvästä organisaatiosta, joten on ehdottomasti meidän tyylinen pelaaja joita etsimme joukkueeseen. Tegrasta on varmasti iloa kauden mittaan joukkueelle.

HJS - KaaPo 29.5. kello 16.00

210529-KaaPo-HD

HJS aloittaa Kakkosen kauden lauantaina 29.5. kello 16.00 Kaurialassa, kun vastaan astelee Kaarinan Pojat!

Ottelussa on rajoitettu yleisökapasiteetti, joten 1000 hengen pääkatsomoon voidaan ottaa vain 10 katsojaa. Nämä katsojat on arvottu kausikortin ostaneiden kesken ja lisäksi seuran facebook-sivuilla on käynnissä arvonta, jossa voi voittaa kaksi lippua otteluun!

Ottelu näytetään Solidsportilla

HJS:n kauden 2021 kotiottelut näytetään Solidsport-palvelussa, jossa yksittäisen sarjaottelun hinta on 10€!

Tilaamalla HJS:n kausikortin tai HJS x Steelers yhteiskausikortin, saat katseluoikeuden kauden 2021 kotiotteluihin!

HJS - KaaPo 

HJS Goes Terde

HJS Klubin terassi palvelee Kaurialassa lauantaina 29.5. kello 15.30 alkaen. Terassilla on 200 asiakaspaikkaa ja käynti terassille on Matti Alangon kadun puolelta.

Voit varmistaa oman paikkasi terassilla varaamalla Tasolounaan maukkaan buffetin hintaan 25€ (20€).

Menu:

  • Nyhtökanaa BBQ
  • ​Ylikypsää porsaankylkeä, punaviinikastike
  • ​Oliivi öljyssä paahdetut perunat
  • ​Paahdettua punajuurta, sipulia, porkkanaa
  • ​Kreikkalainen salaatti
  • ​Moniviljapatonki, yrttilevite

Tilaukset keskiviikkon kello 12.00 mennessä:

Tilaukset tästä linkistä: https://forms.gle/2rA3LvPKQMHoWVNw6

Tai tilaamalla sähköpostilla ville.dahlman@hjs.fi

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ