Artikkeli 7, kuva 2

Teuvo Palkki palaa kauden jälkeen Ouluun

Pitkän päivätyön Hämeenlinnalaisen jalkapallon eteen eri rooleissa tehnyt Teuvo Palkki jättää HJS:n kauden päätteeksi ja siirtyy kotikaupunkiinsa Ouluun AC Oulun palvelukseen. Teuvo on jättänyt lähtemättömän jälkensä paikalliseen jalkapalloyhteisöön oltuaan isossa roolissa jalkapallon nousussa aina 90-luvulta lähtien, niin pelaajana, valmentajana kuin valmennuspäällikön roolissa sekä FC Hämeenlinnassa että Hämeenlinnan Jalkapalloseurassa.

 

HJS:n edustusjoukkueen valmentajan Teuvo on toiminut kaudesta 2018 lähtien päävalmentaja Lauri Hakasen aisaparina ja ollut merkittävässä roolissa HJS:n päivittäisen toiminnan kehittämisessä. Etelä-Suomen kierrokseltaan Ouluun palaava Teuvo on nähnyt HJS:n toiminnan kehittymisen aitiopaikalta.

– Hämeenlinnassa on jalkapallo ottanut suuria askelia eteenpäin tasaisesti. Hyvät olosuhteet ja määrätietoinen toiminnan kehittäminen antavat pelaajille loistavat lähtökohdat ponnistaa urallaan eteenpäin.

– HJS on noussut Kakkosen tasolle kehittämällä omaa toimintaympäristöään ja panostamalla nuoriin pelaajiin. Tätä pohjaa on entisestään vahvistettava, jotta seura voi suunnata katseen kohti ylempiä sarjoja. Seurassa on nyt hyvä draivi päällä ja hyvä pohja luoda pysyvää toimintaa, jonka päälle rakentaa entistä valoisampaa tulevaisuutta edustusjoukkueelle.

– Ouluun palaa iloinen ja oppimaan innokas valmentaja ja miksi ei palaisi, sillä onhan Oulu Suomen kaunein kaupunki. Jos tiivistän tähän astista valmentajan uraani, niin FC Hämeenlinna antoi minulle mahdollisuuden valmentaa ja HJS opetti valmentamista ja avasi silmät oppimaan uutta valmentamisesta.

– Toivottavasti katsojat löytävät Kaurialaan jatkossakin sankoin joukoin, se tuo aina lisäpotkua kotijoukkueen otteisiin kuten viime perjantain TPV kotivoitossa näimme.

HJS Akatemia ry:n toiminnanjohtaja Ville Dahlman kokee, että Teuvon siirtyminen on looginen askel ja osoitus siitä, että hyvin Hämeenlinnassa tehty työ huomataan.

– Teuvo on ammattilainen viimeisen päälle ja samalla kun hänen kaltaisen ammattilaisen menettäminen kirpaisee organisaatiota, on se myös meille mahdollisuus uudistaa omaa toimintaa ja rakenteita. Samalla Teuvon siirtyminen Ouluun on myös merkki siitä, että olemme tehneet asioita oikein kun meiltä siirrytään suomalaiseen huippuorganisaatioon töihin.

– Olen saanut työskennellä hänen kanssaan niin junioriurheilun kuin edustusjoukkuetoiminnan parissa ja en voi kuin ihailla Teuvon intoa oppia päivittäin uutta jalkapallosta. Tietyllä tavalla ympyrä sulkeutuu, sillä edustusjoukkueessa on nyt pelaajia joiden jalkapalloilullisia ensiaskelia Teuvo on ollut luotsaamassa ja nyt hän on ollut mukana viimeiset kolme kautta tuomassa näitä pelaajia aikuisten sarjoihin.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ