Artikkeli 68, kuva 1

Valtteri Kaarna jatkosopimukseen

Valtteri Kaarna on solminut kauden 2020 kattavan jatkosopimuksen HJS:n kanssa. Keskikentällä ison roolin kahden edustusjoukkueessa pelatun kauden aikana ottanut Valtteri on Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kasvatti, joka otti ensimmäiset askeleet miesten tasolla Hämeenlinnan Härmän riveissä Kolmosessa.

Kolmannen kauden HJS: edustusjoukkueessa aloittava Kaarna kuntouttaa tällä hetkellä loukkaantunutta jalkaansa ja odottaa joukkueharjoituksiin liittymistä, sekä uutta kautta innolla.

– Tosi hyvä fiilis. Meillä on nuori, yhtenäinen ja nälkäinen joukkue, jossa jokainen pelaaja on sitoutunut työntekoon. Päätös jatkaa HJS:n riveissä syntyi helposti, sillä olen saanut vastuuta kentällä ja harjoittelu on todella laadukasta.

– Oma tavoite ensi kaudella on kehittyä pelaaja ja auttaa joukkuetta.

HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen on tyytyväinen keskikentän avainpelaajan jatkosopimukseen ja odottaa Kaarnan nousevan tulevalla kaudella seuraavalle tasolle pelaajana.

– Valtteri otti ison roolin viime kaudella joukkueessa ja sai tasaisuutta otteisiinsa. Hän oli mukana jo kaudella 2018 ottamassa ensimmäisiä askelia Kakkosen tasolla, joten ilman muuta odotan häneltä kehitystä myös tulevalle kaudelle ja suunnan näyttöä niin harjoituskentällä kuin otteluissa.

Juhlalogo-300x300

Kohti unelmia!

HJS Akatemia ry on perustettu syksyllä 2015 kehittämään hämeenlinnalaista edustusjalkapalloa. Seuran tavoitteeksi asetettiin paikallisen jalkapallon palauttaminen Kakkoseen vuoteen 2020 mennessä. Määrätietoinen työ on tuonut meidät minimitasolle ja nyt on aika suunnata kaikkien paikallisten jalkapallon ystävien tavoitteeksi seuran kehittäminen tasolle, joka mahdollistaa tulevaisuudessa vielä korkeammalla tasolla pelaamisen.

Itsenäinen yhdistys toimii yhteistyössä Hämeenlinnan Jalkapalloseuran kanssa ja  seurat yhdessä työskentelevät paremman huomisen puolesta edistämällä hämeenlinnalaista jalkapallokulttuuria.

HJS Akatemia ry

Y-Tunnus:
2720057-1
Osoite:
Matti Alangon katu 24
(Kaurialan Stadion)
13130 Hämeenlinna
Sähköposti:
miehet@hjs.fi 
Puhelin:
+358 442352435

SEURAA MEITÄ